Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 22. juni 2013

Astolat i midsommerdans
.....med den skønne Doreen. Et syn jeg godt kan klare at nyde et par dage endnu.
Desværre blev et par af kæmperne den anden dag slået ned af en hæftig byge...
sådan går det når man ikke har nået at binde op.

22 kommentarer:

 1. Et smukt syn, du har fanget. Og, ja, de smukke, tunge pæonblomster har det med at vælte.

  SvarSlet
  Svar
  1. ....ja desværre - og netop denne Doreen er en af giganterne så hun er lidt udsat :0)

   Slet
 2. Hej Solhat,
  Hvor er det smukt! Jeg misunder dig dine ridderspore, alle mine er længe væk - sneglene har spist dem! Jeg skulle have været ude med aske og saks i god tid, men sådan går det ...
  Nu vil jeg i stedet nyde dine smukke billeder. For søren det er pænt :-)
  Kærlig hilsen Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mathias. Ja jeg plejer heller ikke at være for heldig med sneglene og ridderspore....men disse blev plantet ud i bedet i april og har tilsyneladende overlevet de værste grovæderes angreb :0)

   Slet
 3. Ja, hvor er der meget skønt at skue i denne tid! Dejlige billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Nana...det er fantastisk smukt når eller sdet er tørvejr ;0)

   Slet
 4. Hold da op Dorthe hvor nogle skønne billeder. Virkelig dejlig Pæon og en smuk ridderspore, blev lokket af Marlene / Staudefeen til at købe den skønne" Moonlight" har dog også andre , og må ha fået bedre styr på ridderspore( snegle) da de er begyndt og dukke op igen året efter, jubi
  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Silkepæonerne er bare et must Helle....de er simpelthen så skønne...og at blive lokket i fordærv af Marlene er bestemt ikke det værste der kan ske ;0) Krydser fingre for at sneglene forføjer sig endnu mere.....for hvor er de bare grådige de bæster ;0)

   Slet
 5. Svar
  1. Tak Vivi....de swkal også nydes i fulde drag kan du tro ;0)

   Slet
 6. Det rene øjen- og haveguf... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - Det er da det det er ;0)

   Slet
 7. Hej Dorthe. Det er nogle rigtig gode billeder. Jeg synes, den plante er fantastisk, den vil jeg lige skrive ned! Tak for inspirationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan kun anbefale dem begge....romantik så det basker ;0)

   Slet
 8. Ihhhh hvor er de flotte billeder.
  Jeg er VILD med riddersporen. Dem vil jeg bare så gerne have nogle flere af.
  mange have og sommerhilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susan....jeg har forsøgt mig med dem af flere omgange ....med mere eller mindre held.....for de er bare skønne og det syntes sneglene desværre også - slippe dem kan jeg ikke helt så nu prøver jeg igen ;0)

   Slet
 9. Dejlige billeder. Håber bestemt, at du kan nyde synet er par dage endnu. Men lige så skønne som pæonerne er, lige så hurtigt er det jo slut. Måske derfor er det ekstra intenst?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de skal nydes Ulla......men planter du dem både de tidligst blomstrende og så dem der blomstre lidt senere kan du strække blomstringen over næsten en måned...og så er man også ved at være mæt af skønhederne ;0)

   Slet
 10. Sikke en smuk sammensætning. Riddersporen er bare så smuk. Regnen er ikke god for pæonerne desværre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre bliver blomsterne lidt tunge af regnen og i værste fald rådner knopperne før de springer ud.....så nu må regnen godt snart stoppe og i stedet komme med lidt sol til de skønne pæoner :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...