Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 11. juni 2013

Hvad så din lille orm......


 ......ja det er DIG jeg snakker til - dig i det grønne outfit - lille larve - håber du nyder måltidet og snart er mæt.
 
Det er den sidste af mine syv blomster på pæontræet du har givet dig i kast med og nu vil jeg så læne mig tilbage og vente på på at du forvandler dig til en smuk smuk sommerfugl der vil blafre sorgløst rundt i sensommerhaven på en solrigdag - for smuk må du da bestemt blive med det smukke og overdådige måltid du sætter til livs????

Velbekomme dig :0)
 


Så bliver en frøstand næppe smukkere - en konge værdig :0)
 

20 kommentarer:

 1. Ja, der er fest på mange planer i vore haver... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja der er i den grad sommerfest derude ;0)

   Slet
 2. Hej Dorthe

  Lad os håbe ikke en sulten fugl napper din smukke sommerfugl:)

  Pæonen ser da iøvrigt også kanongodt ud!

  En dejlig aften herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. ....jeg krydser fingre karsten ;0) Tak og i lige måde :0)

   Slet
 3. Hej Dorthe
  Jeg tror ikke, den havde fået lov til at blive en sommerfugl hos mig, tænk at gnave i den smukke pæon.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja jeg tror heller ikke helt den har tænkt sig om da den udvalgte sit måltid :0) men den gnasker videre der ude ;0)

   Slet
 4. Godt spottet - jeg tænker især på frøstanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er de ikke bare smukke Marie - og når de tørrer og åbner sig er de somend stadig smukke ;0)

   Slet
 5. Hvor er du sød og rar, sådan et lille bæst havde jeg ikke ladet gå i fred.
  Og selv tak for sidst, det var så hyggeligt at mødes. Joeh det kunne godt blive en tradition:)

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja den kom forbi på en heldig dag den lille og jeg morede mig over at se den gå til fadet......men heldigt for den at det er den sidste blomst og ikke den første den er gået i krig med ;0)

   Ja det var virkelig hyggeligt Lisbeth.......og hvem ved måske næste år igen ;0)

   Slet
 6. Kære Dorthe

  Håber du lod den lille frækkert være i fred. Jeg har altid syntes, at det var helt bimseskørt, at man gerne vil have sommerfugle, men ikke deres grådige børn. Nu har jeg heller ikke så mange bæster (tror jeg da ikke), hvilket muligvis har noget at gøre med, at jeg ikke har køkkenhave, så jeg kan sagtens være kæphøj.

  Jeg har en enkelt smuk og ikke særlig stor træpæon, som også lige er afblomstret. Har læst at man skal klippe de afblomstrede tingester af. Ansatserne til frø er ellers grafisk smukke, men man får vist en smukkere mere blomsterrig plante til næste år, hvis man tager saksen i brug.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den lever i bedste velgående søde Nette......og er tykkere end den anden dag - pæonen har kun et par kronblade tilbage nu, tror regnen har sa en stopper for dette års blomstring ;0)

   Ja sådan er det jo med de skønne frøkapsler.....ofte blive udbyttet større det følgende år hvis man er hård med saksen - jeg nænner det dog ikke endnu da de simpelthen bare er så kønne de små kongekroner på træet lige nu......men måske om nogle uger ;0)

   Slet
 7. Ja, hvis ikke den bliver smuk, så er der da ingen retfærdighed til!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER*.......det er jeg sikker på den bliver Tina.....med det kongemåltid ;0)

   Slet
 8. Gode billeder.
  Her hos mig havde den lille orm fået lov til at blive. Jeg kan ikke slå dyr ihjel ( dog må vipse lade livet, da jeg bliver syg af vipse stik).
  Ha` en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Åse....ja hvepse, snegle af den ækle slægt, fluer og liljebiller er nogle af dem jeg ikke blinker ved at slå i hjel....men en sommerfugle larve......hvilket spild ;0)

   Slet
 9. Jeg må bare smile. Godmodig kvinde! Jeg er ikke sikker på at jeg selv ville have ladt den leve :O)(og jeg er imod krig og vold ;O))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg smiler med dig......det har nok også noget med antallet at gøre Susanne :0) Hvis jeg havde en hel invasion der ødelagde min køkkenhave og det kommende udbytte kan det være jeg ville se helt anerledes på den grønne fætter ;0)

   Slet
 10. Den skal nok blive rigtig smuk den larve ;)

  Haveknus Annette

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...