Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 14. juni 2013

Når en Lupinmark.......

 
 
..........står i fuldt flor - så skal man gøre sig selv den tjeneste at trække nogle minutter ud af tidsplanen og gøre holdt for at nyde synet og roen.
 
Et fantastisk smukt flor af forskellige nuancer af blåt står og pryder en tom byggegrund i udkanten af Viborg......de svejer og gør sig til for de forbipasserende i smukt selskab med den danske grøftekants magueritte "Hvid okseøje"....et virkeligt smukt par.
 


26 kommentarer:

 1. Hvor er de dog fine alle de BLÅ lupiner!

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder af de mange blå lupiner.
  Jeg undrer mig ofte over hvorfor lupinerne næsten alle er blå langs med vejen.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja oftes er der flest blå....de må være dominerende i farven når de bliver krydsbestøvet ;0) Denne mark tror jeg dog er sået......tror ikke de er ikke kommet af sig selv - jeg er sikker på at der er blevet strøet en ordentlig sæk frø med det formål at forskønne udsigten fra kontorbygningen der ligger lige ved siden af :0).

   Slet
 3. Hvor ser det bare godt ud. Jeg kan godt forstå at du havde brug for at stoppe op. Smukt smukt smukt !

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg opdagede marken sidste år men nåede aldrig at poste et indæg med billeder...så jeg måtte absolut gøre et holdt da jeg igen kom forbi....synet er helt ubeskriveligt smukt ;0)

   Slet
 4. Kjempe flotte Lupiner. Nå er de så utrolig fine.

  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er skønne....mine egen ser dog ikke rigtig ud til at komme i blomst i år :0(

   Slet
 5. Hej Dorthe.Utroligt smukt syn.......kan godt forstå at du måtte stoppe op og nyde det blå blomsterflor.Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et betagende syn når det blomstre i så rige mængder ;0)

   Slet
 6. Det er da et skønt syn - og pludselig kommer jeg til at tænke på om jeg kunne få sådan en mængde lupiner til at vokse i den vilde ende af haven blandt buskene i stedet for alle de irriterende brændenælder, tidsler og andet ukrudt. Tak for inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg sikker på du kan....og sikke et syn det kunne blive Berit ;0)

   Slet
 7. Det ser pragtfuldt ud, tak fordi du delte :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt....og hjertlig velkommen inden for havelågen.....skønt at du kigger forbi ;0)

   Slet
 8. Svar
  1. Ja det er ikke til at stå for det vilde look ;0)

   Slet
 9. Ja det bør man altså, hvis det er muligt og lige nu er det bare så smukt langs vejene.
  Forleden dag så jeg det smukkeste syn langs motorvejen til Roskilde og jeg ville ønske at jeg kunne stoppe og se nærmere på det - bagefter kørte jeg og spekulerede på hvordan jeg måske kunne komme bagom og op på skråningen - jeg fandt desværre ikke rigtig en løsning;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Lisbeth motorvejen er ikke sådan at stoppe op på....men heldigvis findes de smukke syn også der på de lige lange stræk - så de kan nydes i farten :0)

   Slet
 10. Smukt - de ideelle omgivelser for lupiner efter min mening.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja godt ser det ud....og jeg kunne somend godt tænke mig at være den kontormus der havde den udsigt hele juni måned ;0)

   Slet
 11. Dejlige billeder, lupiner er smukke. Fra dengang jeg fik min første have, har jeg altid haft lupiner, men kun lilla og lyserøde, vil gerne have blå og hvid også. TAK fordi du deler disse billeder med os kh Gerda

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt Gerda......hvis jeg skulle vælge lupiner tilhaven blev det også de lilla og lyserøde - de passer bedst ind hos mig....emn de blå nuancer er sørme drømmedejlige også ;0)

   Slet
 12. Der er næsten ikke noget smukkere og mere enkelt en moder naturs egne bede..

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er der ikke......her har moder natur dog fået en hjælpende hånd i form af en sæk frø er jeg sikker på ;0)

   Slet
 13. MAIS QUELLE BEAUTEE !!!!! UN CHAMP DE LUPINS !!!!
  VRAIMENT MAGNIFIQUE
  MERCI
  JOELLE

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...