Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 8. juni 2013

White border.......
6 kommentarer:

 1. Skønne margeritter, der bare lyser sådan op- så er det da sommer.Har netop lavet margeritindlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den hvide Okseøje er fantastisk i store mængder....men noget invasiv......her gælder det virkelig om at deadheade hvis den ikke skal sprede sig over hele haven og tage magten :0) Mine står - i et forsøg på at begrænse dem - langs min hæk i et smalt bed sammen med andere selvsåere - den kan haldigvis forholdsvis let holdes i ave ved lugning i foråret ;0)

   Slet
 2. Lækre flotte billeder. De dejlige Margueritter er bare så vidunderlige. Jeg "lånte" lidt med hjem en dag fra en gåtur og de vokser nu livligt i haven.

  Knus
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja et sådant et flor er skønt og ikke til at stå for ;0)

   Slet
 3. Sådan! Hvor er det smukt - de margueritter er uundværlige, jeg flyttede mine sidste år og det tog hårdt på dem, men der kommer da lidt;)

  SvarSlet
 4. De skal nok få fat igen Lisbeth - syntes at de hvide okseøjer næsten kan vokse hvor som helst de er bare glade for et par cm fri jord ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...