Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 18. februar 2012

Nu vågner Butik Remme op af vinterhiet.Det er tegn for mig, at foråret er på rette vej, når  Hannah og Arne igen åbner deres super lækre og hyggelige butik efter vinterpausen. Jeg var lige et hurtigt smut dernede den anden dag da jeg manglede nogle flere potter til mine showaurikler........og fristelserne er som altid store.....SUK.

Jeg er helt vild med deres toscanske lerkrukker "Helene" med den super fine blondekant - ja også alle de andre krukker - men lige netop disse  har charmen og størrelsen der passer perfekt ind i mit aurikelteater så dem måtte jeg lige have suppleret lidt op af.

...........og sidder du og funderer over hvad du skal bruge din lørdag til ja så kunne du jo tage et smut derned og se på fristelserne. Læs her et tidligere indlæg om Butik RemmeJeg havde ikke kameraet med denne gang så billederne her er, som man nok kan ane på stemningen,
 fra starten af april sidste år.

12 kommentarer:

 1. Det ser jo fristende ud, og jeg sidder faktisk her og lurer på, hvad jeg skal i dag. Men der er lige afstanden... det bliver vist en anden dag ;-)
  Hvad hedder solhatten til højre i din header, som iøvrigt er rigt flot :o)

  SvarSlet
 2. Uha, alle de fristelser, man kan løbe ind i. Af hensyn til forholdet til min bankrådgiver, forsøger jeg at undgå den slags steder.
  Glæder mig til at se, når dit lille teater starter forestillingen :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 3. hvor ser der lækkert ud:) godt den butik ikke lige ligger rundt om hjørnet, for så kunne jeg nok købe mig fattig i skønne haveting:) Anne Gine

  SvarSlet
 4. du godeste, hvor ser det lækkert ud !! En butik jeg ville gå amok i :-)

  SvarSlet
 5. Øj - det kunne være jeg skulle overbevise min mand om, at bilen VIL der ind forbi næste gang vi er på de kanter...

  SvarSlet
 6. Godt man ikke bor på de kanter! :0)

  SvarSlet
 7. Hei og tusen takk for din kommentar via Moseplassen! Så kjedelig at du ikke fikk kommentert direkte, men jeg ble glad for at du fant en utvei!

  Herlig blogg du har! Det er det som er så fint med Annes konkurranser, man blir kjent med mange nye bloggere! Ha en strålende helg!!
  Klem fra bestemor!

  SvarSlet
 8. Potterne kan også fåes hos Aldershvile planteskole :O) Så må vi på denne side af vandet drømme os til resten :O)

  SvarSlet
 9. Sikke en lækker og "farlig" biks......men den ligger heldigvis aaalt for langt væk fra mig ;o)

  God weekend

  SvarSlet
 10. Hej
  Sikke en spændende butik ---
  Hvorfor ligger al det sjove altid i Jylland---
  Heldige dig!!!
  mange hilsner
  jessie

  SvarSlet
 11. .........fantastisk sted der er værd at kode ind i GPS´en.

  Sjovt nok så er "græsset altid grønnere på den anden side af åen"........selv syntes jeg der er så utroligt meget spændende at hente på Sjælland og i Sverige :0)

  Atter velkommen til nye læsere på bloggen....hyggeligt når I kigger forbi.

  Bedstemor Drillo.....ved ikke helt hvorfor jeg ikke kunne....men må prøve igen ;0)

  SvarSlet
 12. Ina forresten.......det glemte jeg igen......solhatten er en "Green Envy" super smuk syntes jeg :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...