Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 17. februar 2012

Sidst jeg var på shoppetur i Aalborg


 


...........var vejret noget anderledes end lige nu her i februar- og Aalborgs små oaser indbød til mange små pitstop......men det skal nu ikke være en forhindring for at tage et smut der op og besøge nogle af de skønne steder de har i byen igen. B.la de 4 årstider hvor jeg altid kan finde lidt nips der bare må med hjem.....eller et smut ind til Summerbird.

Nu løber jeg jo  normalt ikke  rundt og tager billeder af frøer men hos Lange Kunsthåndværk midt i Aalborgs hjerte her de mange af slagsen og jeg kunne ikke undgå at komme til at tænke på fru Friis da jeg så dem  ;0)

Håber I får en himmelgod fredag derude :0)

14 kommentarer:

 1. SEJE SEJE SEJE Krukker med hoveder på - dem er jeg da helt vild med !!!
  Jeg har kun været i Ålborg en halv snes gange, men det er en rigtig dejlig by.

  Tak for kigget

  SvarSlet
 2. Det var da nogle dejlige frøer og krukker. Nu er det ikke så tit jeg lige kommer forbi Aalborg, men næste gang må jeg da forbi den butik ;) God weekend.

  SvarSlet
 3. WOW hvor nogle lækre billeder du har taget på turen til Aalborg.
  Dem nød jeg meget. Tak og god weekend.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 4. Har aldrig været i Ålborg - desværre. Der ser da hyggeligt ud.

  SKØN, SKØN header du har lavet.

  SvarSlet
 5. Jeg måtte lige ind på din profil og se, hvor i landet du gemmer den, men så gav det også lidt mere mening ... jeg har selv kun været i Aalborg en enkelt gang i en sommer for nogle år siden. Dejlig by, og sikke nogle dejlige billeder du har fundet frem.
  VH Nina

  SvarSlet
 6. NEJ - NEJ - NEJ!!! Eller rettere JO! JO! JO! Hvor er de altså skønne, de grønne fætre! Verden er fuld af skønne frøer, man skal bare lige finde dem, og nu ser det ud som om jeg skal til Ålborg - eller måske skal jeg bare google!! Tak for det skønne kig og det endnu skønnere tip!
  Superglade-grønne-frø-hilsner fra mig

  SvarSlet
 7. hvor ser det godt ud:) man få helt lyst til at sidde i en af stolene og nyden en kop kaffe:) God weekend Anne Gine

  SvarSlet
 8. Vad mysigt det ser ut!
  Jättefin header bild du gjort glömde skriva det igår!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 9. De fire årstider!!! Lige mig!!

  SvarSlet
 10. Jeg pljer bare at køre igennem når jeg har været på besøg i Nørresundby, men nu er jeg da lige nødt til at stoppe bilen og gå lidt rundt. Til alt held har jeg en veninde derfra, så hun kan sikkert fortælle mig hvor jeg skal gå hen når jeg viser hende billederne.

  SvarSlet
 11. Så mysigt det ser ut. Älskade kyssebänken!

  Kram

  SvarSlet
 12. Ja, Aalborg er en dejlig by og spændende billeder, du viser.

  SvarSlet
 13. Ser ut som en riktigt dejlig shoppingstad det där! Kram Hanna

  SvarSlet
 14. Aalborg er en virklig dejlig by - så jeg kan kun anbefale et stop eller en miniferie i nærheden.....der er nok at kigge på ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...