Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 19. februar 2012

Forårsfornemmelser.............både hos mor og datter.

Dagen i dag bød først på et par friske timer i haven hvor jeg fik taget hul på at klippe lidt stauder ned i forskellige bede og hvor Maria gjorde tidligt forårsrent ved legehuset......en skøn fornemmelse og en dejlig måde at slutte en dejlig vinterferie af på.

Maria gik forundret rundt og fandt vintergækker både her og der......og nu har hun lagt planer for at klippe gækkebreve..........jo foråret kommer stille snigende. 

Når nu en del af stauderne er klippet ned er der rigtig luft og plads til at alle forårsløgene kan begynde deres fremmarch og vi kan bedre se vintergækkerne og krokus der også er godt på vej.


Efter en god gang havearbejde stod den på fastelavnsfest i lokalområdet hvor en stor del af byens børn var mødt frem....en rigtig hyggelig eftermiddag der endte med at jeg måtte have hele to Kattekonger med hjem da  både Daniel og Maria slog til på det helt rigtige tidspunkt på hver deres tønde ;0)

For at det så ikke skal være løgn, så kom jeg hjem til nyheden om at jeg er den meget heldige og utrolige glade vinder at Staudecafeens utrolige flotte give-away.  Nemlig den nye udgave af bogen "Storkenæb - bogen om Geranieum" som Anne Gine var så letsindig at udlodde for nyelig. Gæt engang om jeg syntes det har været en helt fantastisk fastelavnssøndag :0)

Tusind tusind tak til Anne Gine - og jeg laver stadig badutspring på stuegulvet :0) 13 kommentarer:

 1. Jeg skal vist også snart i gang med nedklipning af stauder her i haven. Må dog tilstå, at det ikke er den store lyst der driver værket, til at passe en have, jeg ikke skal beholde.

  SvarSlet
 2. Rart at se, at det også spirer op hos dig. Jeg har også været ude idag og fjerne staudetoppe, og det lader til at vi har haft samme oplevelse: Det spirer og gror lige neden under alt det visne.
  VH Nina

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig fastelavnssøndag I har haft kattekongerne og dig - hvor er du heldig at vinde den skønne bog:o)
  Her er jorden stadig så frossen at vandet står under overfladen og det er ikke til at trampe for meget rundt i bedene.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke til "kongerne". Jeg overvejede også at fjerne de visne staudetoppe, men tænkte så alligevel på den frost der dårligt har sluppet jorden. Jeg kan se at jeg sidste år gjorde det i starten af marts, så jeg venter lige lidt endnu. Men også her spirer det alle vegne.

  SvarSlet
 5. Tillykke med bogen - der er helt sikkert til mange timers interessant læsning med masser af mundvand :-)
  Det lyder som en skøn dag for børnene men også dejlig for de voksne. Herligt at I kan samles i lokalsamfundet itl sådanne arrangementer :-)

  SvarSlet
 6. Det har da været en god dag for jer i dag. Tillykke med gevinsten. Jeg synes, at det var for koldt og blæsende til at lave så meget i haven i dag.
  kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 7. Jeg skal da lige love for du slog gevinsten ud af den give-away :o) Stort tillykke fra mig - dit heldige asen... ;o)

  SvarSlet
 8. Det lyder som noget af en dag:-)
  Jeg tænker selv på at klippe stauder ned, men jeg er nok lidt en kylling og tænker: hvis det nu kommer til at sne igen, kan det skade planterne...
  Tillykke med bogen og god dag til dig.

  SvarSlet
 9. Bogen bliver sendt i dag... håber du bliver glad for den....:) går altså og tænker lidt over hvordan sådan nogle badutspring ser ud:) Ha ha. Anne Gine

  SvarSlet
 10. Tillykke med bogen og med din dejlige dag.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 11. Et stort tillykke med gevinsten og de dygtige kattekonger. Sikke en dag I må have haft. Dejligt at I har kunnet tilbringe tid i haven sammen. Lige pludselig er der forår!

  SvarSlet
 12. Hej - må man få lov at ønske sig noget hos dig ?
  Jeg ville finde et af dine gamle indlæg - men kunne ikke da du ikke har feltet/gadget "søg i denne blog" i din højre margin. Søgefeltet i toppen duer ikke til al søgning.
  Jeg ville finde "perfekte partnere" :o)

  SvarSlet
 13. Tusind tak alle sammen.....hvor heldig har man lov at være ???

  ......Anne Gine - Badutspring ser umanerlig tossede ud - i hvert fald når det er mig der er udøveren ;0)

  Berit.....du må altid ønske - og hvad du ønsker skal du få:
  - hvis du kigger under fanen mine solhatte finder du link til Perfektepartnere + flere partnere 1 + 2 :0)

  Håber du finder hvad du søger ;0)


  Uh hvor jeg glæder mig til at modtage post i morgen ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...