Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 26. februar 2012

Forår på en søndag.................og duften i drivhuset er fantastisk sådan en dag. De indkøbte forårs blomster venter stadig på at blive arrangeret lidt mere - men det skal ikke forhindre os i at nyde synet sammen alligevel. Måske der blive tid i morgen .......

Det hjalp gevaldigt med en mundfuld frisk luft og lidt grave arbejde  - traileren blev fyldt til bristepunktet og tømt igen. Gyngestativet har set sine sidste dage og med 12 år på bagen har stolperne vist også gjort sin pligt - men efterhånden var nogle af dem så rådne at vi ikke turde lade ungerne bruge den mere så der var ingen vej uden om.

Et par buske måtte lade livet da jeg har andre planer for der hvor de stod og  mine små svovlgule anemoner var desværre også nødt til at flytte lidt, så nu er de gravet op og delt ud på tre nye pladser i haven.....så håber jeg bare de kommer til at trives lige så godt der som på deres gamle plads......der var allerede mange skud på jordstænglerne så inden vi får set os om er der anemone tid :0)

Håber I har nydt det skønne og vindstille søndagsvejr - lige så meget som mig.....nu kalder sofaen - og jeg kan ikke længere modstå fristelsen ;0)

21 kommentarer:

 1. Dejlig søndag du har haft i haven, min mand og jeg har også været igang og fyldt en trailer og ryddet lidt op derude:-)man kan slet ikke vente og det kribler virkelig i fingrene efter at komme igang. Yndige billeder:-)

  SvarSlet
 2. Sikke smukke forårsblomster og ja foråret er kommet! Selvom det er lidt koldt, har det været det dejligste havevejr i dag, sol og vindstille. Lige til at få røde kinder af.
  Jeg er også fristet til at rydde op i bedene og klippe alle stauderne ned, men venter nok en uge eller 2 endnu.

  SvarSlet
 3. Selv med fed-fastelavns-fest-flimmer er du aktiv, det er imponerende! Men vejret har sikkert også gjort sit til at lokke, og når nu man har flytteplaner for sit have-indbo, så....

  Ha' en god aften og tusind tak for din søde kommentar på min blog, jeg skal nok vende tilbage.

  knus, Ulla

  SvarSlet
 4. Jeg sidder her ved skærmen med røde kinder, og er træt på den fede måde. Men hvor har det været en skøn dag i haven!
  Jeg vil også have ranunkler - må ud i samfundet i morgen :)

  SvarSlet
 5. Hvor har du været forårsflittig, så smid du dig bare i sofaen - det er da fuldt fortjent :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 6. Der er ikke noget som duften eller lugten af forår.
  Og den er her nu.

  SvarSlet
 7. Dejligt at læse at du er i fuld gang med havearbejde.

  SvarSlet
 8. Hej sikke nogle smukke billeder, ja vejret idag har bare være så flot, at det kribler i finger at komme ud og gøre haven fin. ha en dejlig aften

  SvarSlet
 9. Rart at høre, at du også har nydt det gode havevejr. Og tak for billederne - jeg tror altså, at jeg er nødt til at købe mig en primula ;-)

  SvarSlet
 10. Härligt. Fina bilder du visar från drivhuset!//Helen

  SvarSlet
 11. Det er altså rigtigt godt klaret, at være så flittig med tømmermænd... host... jeg mener, når du er sløj :-)
  Hvor er det sjovt, vi har også fjernet vores gyngestativ idag. Men det var nu 13 år gammelt :-)
  Det var også råddent, så ned med det.
  Hvor er især din primula skøn :-)

  SvarSlet
 12. Hvor ser det dejligt ud med forårsblomsterne. Ja, der har været dejligt vejr i dag. Jeg har siddet ude i en times tid og nydt synet af alle fuglene ved foderbrædtet. De svovlgule anemoner er bar flotte!

  SvarSlet
 13. Dejligt med frisk luft :-) Jeg sidder også her bag skærmen og føler mig lidt træt, prøver at tage tilløb til et bad inden sengetid.

  SvarSlet
 14. Pyha, fire gange på genbrugspladsen med græstørv i spande. Ønskes: bil med anhænger-træk og trailer :o) Vi må godt være trætte i dag.

  SvarSlet
 15. Dejlige gøremål på en dejlig dag!
  Smukke billeder!

  SvarSlet
 16. Åhh endnu engang smukke forårsbilleder. Hvor gør de godt for sjælen.

  Jeg tror altså også snart jeg er forfalden til ranunkler. Jeg kommer nok også til at skulle have fat i nogle, hvor er de dog smukke.

  Har i den grad nydt den flotte søndag og endda også nået og sidde og slikket solskin på terassen.

  SvarSlet
 17. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 18. Tusind tak og velkommen til alle jer nye der er kigger forbi for første gang - det er altid hyggeligt med en kommentar og nye artsfæller - tak :0)

  ......nu er sofaen rystet af igen og jeg er frisk som en fisk. Havde egentlig satset på at skulle bruge min afspadeseringsdag i haven......men nu regner det så jeg må nok finde andre gøremål ;0)

  SvarSlet
 19. Sikke nogle dejlige billeder - ja, nu man rigtig mærke foråret i luften :o) Jeg har også været ude og ordne i haven, har nydt luften og den skønne form for motion, det er at arbejde i haven. Klem

  SvarSlet
 20. Madam.....ja det er fed motion og man bliver træt på den gode måde, når flere muskelgrupper bliver rørt på en god havedag ;0)

  SvarSlet
 21. Hej Dorthe.
  Smukke, smukke forårs billeder - kan læse at I også har fået noget fra hånden i går.
  Vejret her var super skønt -helt forårsagtigt.
  Vi fik ordnet 117 ting - både ude og inde.
  Nu er jeg / vi parat til at nyde den tid der kommer.
  Vores have kræver jo ikke så meget pasning - de vi ikke har så mange forskellige blomster.
  Tak for din kommentar på min blog.
  Ønsker dig en god aften.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...