Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 25. februar 2012

Det er skønt derude........


.....og så siger vi stadig februar.  Hvis ellers vinden ville lægge sig ville det næsten være magisk..............men vi bor jo i Danmark så derfor termotøjet på og et par havehandsker og så går et par timer bare alt for hurtigt derude.

Sæsonen er startet i aurikel teatret - dog med lidt vintergækker og hvide perlehyacinter  købt i plantorama - auriklerne må vente lidt endnu.

Min julegave - en trailer (lige hvad en solhat ønsker sig ;0) blev hurtigt fyldt af flere trillebørfulde afklippet staudetoppe og håret pyntet med frø fra de høje stokroser.......en fin,  fin dag der gerne må afløses af endnu en fin dag i morgen - så vil jeg nemlig hygge lidt med de forårsvækster  jeg købte i går - lige nu står de og trækker vand i drivhuset :0)

16 kommentarer:

 1. Sikke dejlige billeder :o)) Tak fordi du forskønner den blæsende dag med dejlige forårsvækster :o) Her blev det også til en lille smule visne staudetoppe. Det helt store rykind når jeg først til i næste weekend.

  SvarSlet
 2. Sådanne dage er bare det bedste !
  Og jeg spotter sørme en Vibeæg- endnu en af mine ynglinge :-)

  SvarSlet
 3. Oj vad härligt vårligt det ser ut!Tack för att du tittade in hos mig! Ulrika

  SvarSlet
 4. Ja her har den også stået på havearbejde:) rigtigt sød dit sidste billede. Anne Gine

  SvarSlet
 5. Hej!
  Jag är så avis att det är lätt för er i Danmark att köpa hyacinter nu på våren. Här i sverige är det en julblomma punkt slut. Fast inte för mig jag älskar hyacinter på våren.
  Dessutom så har ni fler färger.
  Gillar de stora snödropparna. Har någon stor sort.
  ha en skön kväll
  Annika

  SvarSlet
 6. Åh vad fin hästen är vill ha :-)
  Blir så sugen på att köpa vårlök när jag ser dina bilder!
  Får se om det blir en tur i morgon?!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 7. Hej Kära Dorthe!

  Jag skrattade gott åt din fina julegave. Det är så roligt att ens önskningar är så jordnära och funktionsnära. Själv önskade jag mig en ny liten bod till att övervintra lite känsligare växter;-))

  Ha det gott, jag njuter av de första lite varmare dagarna nu. Snön har nästan smält bort på min tomt. Och vårfåglarna jobbar på som bara den för att sjunga in våren!
  Kram H.

  SvarSlet
 8. Takk for fin vårsteming du formidler:) Mye å glede seg til ;)

  SvarSlet
 9. Hvor lyder det skønt ud, at du sådan har været i haven :-)
  Jeg er ikke kommet i gang endnu, det kniber lidt med lysten til, at skulle ordne en have jeg ikke skal beholde, men jeg må også snart i gang. Kan måske tage et par timer om eftermiddagen, når jeg kommer hjem fra arbejde.
  Weekenderne bliver jo i store træk brugt på malearbejde i det nye hus. Huset her skal jo også lige holdes lidt anstændig.

  SvarSlet
 10. Lyder som om du har haft en dejligt dag. Håber også morgendagen bliver i havens tegn. Selv håber jeg meget på at gøre drivhuset lidt rent. Jeg trænger til at ´pynte lidt op´ derude. NU.

  SvarSlet
 11. Ja, hvor er det skønt og hvor bliver det endnu dejligere lige om lidt. I morgen må det også gerne blive dejligt vejr for i dag har jeg nydt en meget sjælden tosomhed med min yngste og hun har fået lov at sætte dagsordnen der mere var til at smide pinde i åen end til havearbejde.

  SvarSlet
 12. Hvor er du altså skøn :-)... en trailer i julegave. Det synes jeg lyder som en god gave.
  Jeg sagde til manden min forleden, at jeg også gerne ville ønske mig et plankeværk til min fødselsdag. Det syntes han godt nok var morsomt. Men nu ved jeg da at du ihvertfald ville forstå mig :-)
  Sikke en masse dejlige forårsskønheder du har købt. Vi krydser fingrer for endnu bedre vejr imorgen.

  SvarSlet
 13. Dejligt at komme i haven for dig - jeg må nok se i dag om det kan lykkes, her er et fantastisk solskin, men først er der lige et løb, der kalder.

  Fedt med en trailer!

  Du skal nok få skabt en skøn forårsstemning i dit aurikelteater, der er vist købt en masse dejligt :)

  Ha' en forrygende søndag.

  SvarSlet
 14. .....ja det er ikke så tosset når det man ønsker bliver opfyldt ;0) Både trailer, sol og lidt forårsvarme.............nu vil jeg derud igen ;0)

  SvarSlet
 15. Tillykke med traileren, her troede jeg at alle i jylland ejede sådan en;o)
  Hvor har du pynntet fint med forårsblomster derude.

  SvarSlet
 16. Tak søde Lisbeth......det har alle jyder også nu.......vi var bare lidt sløve i optrækket her ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...