Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 17. februar 2012

Hvad hedder denne lille tyksak mon????.......denne søde lille fugl tager godt for sig at fuglefoderet. Her sidder den i bedet under fodderbrættet og hygger sig med de korn jeg har støet ud på trædefliserne. Mon ikke det er en stor unge .......eller?????

Nuttet er den og velkommen igen i morgen.

15 kommentarer:

 1. Dejlige billeder af den lille fugl, der skutter sig i kulden. Den har pustet sig op for at holde varmen - jeg tror, det er en bogfinke, selv om det er lidt svært at se farverne.

  SvarSlet
 2. Fuglenavne er ikke liiiiige min stærke side, men den ser bestemt nuttet ud, som den sidder der og prøver at holde varmen.

  Ha´en god dag
  Birgitte - som nu kun skal sove en gang inden turen går til Spiren ;-)

  SvarSlet
 3. Den hedder helt klart Edvard.... måske kan det være en Ib! ;o)


  øhhh... og måske er det en grønsisken, der bliver jeg mere usikker!! ;o)

  SvarSlet
 4. Jeg tror nu ikke det er en unge, mere at den har pustet sig op for at holde varmen :o) Men hvor er den dog bare nuttet. Helt fluffy at se på. Det kunne godt være en grønsisken, selvom jeg syntes den er lidt for lys i farven. Jeg kan se en ude i min have lige nu og den er lidt mørkere. Jeg må kigge i fuglebogen og se om jeg kan finde den.

  SvarSlet
 5. Uha det er heller ikke min spidskompetance, men den er godt nok sød:)

  SvarSlet
 6. Det er en bogfinke hun med lidt svage farver. Farverne bliver markant stærkere, når de skal danne par. Skønt at høre deres sang allerede.
  Anne Marie

  SvarSlet
 7. Tak...sød er den under alle omstændigheder.....umiddelbart ville jeg også selv gætte på en ungersvend af en bogfinke der ikke har fået sine signalfarver endnu.

  ......og Edvard so it must be ;0)

  SvarSlet
 8. Tak Anne Marie.....SMILER......vi trykkede vist samme tid ;0)

  SvarSlet
 9. Nu er der mildere vejr i sigte, så mon ikke det hjælper på det buttede look ;-)
  Smukke fotos på din header. Vintergækker kan man ikke få nok af lige i disse dage. Hvad hedder solhatten til højre?

  SvarSlet
 10. Hvor er den sød som den sidder der og skutter sig, samtidig med at den mæsker sig i korn. Helt sikkert en Edvard :-)

  SvarSlet
 11. åååååhhhhhh hvor ER Edvard nuttet. Jeg aner ikke, hvad han er for en. Bare at han er dejlig. Jeg er småpjattet med pipfugle, men aner ikke, hvad der er hvad :0)

  SvarSlet
 12. Min kundskab ude i fugle er ikke så stærk, men jeg ville da også sige at det er en stor unge.
  En rigtig sød lille piphans:-)

  SvarSlet
 13. Totalt nuttet. De er skønne de små. Jeg er mest til gråspurve, rødkælke, blåmejser og solsorte. Elsker især solsorten på grund af sangen.

  Haven er ikke det samme uden pipperne. Jeg storfodrer også - og gjorde det også sidste og forrige år.
  Fuglene vil man jo gerne have. De skal bare være der.

  God weekend

  SvarSlet
 14. Jeg fik kigget i bogen. Den kunne enten være en bogfinke hun eller en fuglekonge, som endnu ikke har fået sin endelige farve. Det kommer an på størrelsen - den lille fuglekonge er kun 9 cm. hvor bogfinken er 16 cm. Det er lidt svært at se på billederne hvor stor den er :o)

  SvarSlet
 15. 1000 - tak.....tror vi må døbe den bogfinken Edvard - størrelse, aftegning og farver taget i betragtning :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...