Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

torsdag den 2. februar 2012

Frost, frost, frost


Kolde, men smukke dage afsluttede januar og februar starter på samme helt fantastiske, smukke måde. I dag hvor det er Kjørmes Knud eller Kyndelmisse -  som dagen også hedder -  har vejret været helt fantastisk......klar frost, et lille drys frostsne og næsten ingen vind. En perfekt dag her midt i mellem vinterens opstart og foråret komme.......i hvertfald i følge kalenderen.

Dage som denne samler jeg på.

Desværre er det vindstille vejr ikke et godt varsel for forårets komme hvis man skal tro på dette mundheld:

Hvis det blæser så meget, at 18 kællinger ikke kan
holde den 19. ved jorden, så vil foråret snart være på vej.

I år vælger jeg ikke at tro på mundheldet.......for mon ikke foråret står på spring under frost og sne  og venter på at de sibiriske vinde og frostdøgn snart fortrækker sig øst på igen :0)
 
 
 

10 kommentarer:

 1. Jeg satser også på at mundheldet ikke passer, for nøj hvor er det koldt.

  Super smukke billeder, du har taget, selv tøjklemmen får et helt poetisk udseende :-)

  SvarSlet
 2. Smukt, smukt, smukt og jo foråret venter lige om hjørnet. Kulden trækker snart tilbage til Sibirien, det tror og håber jeg.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Smukke - smukke billeder. Du forstår at tage dem så deres udtryk bliver spændende og delikat.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe. HAHAHA det var et sjovt mundheld. Jeg får et sjovt billede oppe i hovedet!! Jeg håber også, at disse dage er de værste med hensyn til kulde og sne. Der må gerne være vindstille i mange dage endnu for det gør også vejret bedre efter min mening. Jeg kan også godt lide tøjklemmen, men det sidste billede af haven har et utroligt smukt lys, det kan jeg godt lide!

  SvarSlet
 5. Smukt er det og solen stråler med meget mere styrke end for en måned siden. Ved middagstid var det helt vidunderligt og når jeg i morgen husker de lange uldne underbukser, så er der ikke mere brok fra mig. Så længe jeg ved, at det ikke varer evigt og snart er forår :-)

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Hvis ikke det var for den forb...... vind tror jeg faktisk godt lige jeg kunne nye en varm kop kaffe siddende pakket ind i et skindtæppe på din havestol der i solen. Måske lukke øjnene og forestille mig lidt forår snart.
  Henrik

  SvarSlet
 7. Her blåser det så det holder, så kanskje våren kommer snart? :-)

  Jeg er absolutt interessert i frø, og den solhatten var jo kjempesøt. Håper du har noen frø igjen.
  Ønsker deg en god helg.

  Kristin

  SvarSlet
 8. Smukke vinterbilleder.
  Håber ikke vinteren varer ved.
  I dag til morgen havde vi - 12,7 grader.

  SvarSlet
 9. Ja, pænt er det, men her hvor jeg er, er der ingen sne, og barfrost er noget rod. Gad vidst hvad al den hårde frost gør ved planterne i den ubeskyttede jord.

  Jeg har også ondt af de stakkels pipfugle samt af mine guldfisk i mit havehul. Eneste positiv er da tanken om, at frosten tager livet af nogle dræbersnegle.

  SvarSlet
 10. .....koldt men smukt - og jeg er heldig at haven min er dækket med hvidt.....det hjælper lidt på kulden :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...