Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 13. marts 2010

årets første havedag



.....nu skal det være.....for nu må det altså være nok, det her er jo meget senere end jeg plejer at være igang med saksen. Men for filan da, det har jo ikke været til at komme til for den ene snedrive større end den anden derude.

Solen skinner fra en frostklar himmel og driverne er  endelig sunket lidt i knæ så jeg mener at kunne komme til med saksen så derfor :



JEG ER I HAVENlige om lidt
og jeg nyder det


Normalt er dette et let stykke arbejde der ordnes i en håndevending allerede i januar/februar.....men bedre sent end aldrig.

6 kommentarer:

  1. Åh, det forstår jeg så vel. Vi vil også udendørs i dag for lidt oprydning. Engen trænger (smiler....)

    Knus og god havedag ;-)

    SvarSlet
  2. Her skinner solen og jeg har også været lidt i haven :-) Så bliver man jo nærmest lykkelig :-)

    SvarSlet
  3. Det er en herlig følelse å kunne gå ut i hagen og begynne med vårarbeidet. Her er det ikke snakk om det ennå, snøen ligger halvmeteren tykk flere steder. Bare helt inne ved husveggene begynne man å ane bar jord.
    Heller ikke jeg har klippet ned klematisene i år. Så det får bare bli gjort den dagen snøen finner ut at den vil dra sin veg.
    Kan tenke meg det var kaldt, men likevel godt å komme ut å GJØRE noe:)

    SvarSlet
  4. Jeannette Mariae - jeg tror det trænger til en kærlig hånd over det meste efter denne lange vinter :0)

    -----

    Det ER lykke at kunne stikke fingrene lidt i jorden igen :0) Omend det var lidt koldt Miri.

    -----

    Her forsvinder sneen hurtigt nu Marit...det kan næsten ses time for time. Det var en anelse koldt da vinden og solen desværre forsvandt igen hen over middag.....men klematiserne blev klippet ned gjorde de. Det var godt at kunne krybe lidt ind i drivhuset sammen med forårs blomster og i læ for vinden.

    SvarSlet
  5. Jeg var også ute i går og gjorde et lite stykke arbeide i haven :) Men ikke med vårsbeskjæring som deg, jeg måkte meg vei og spadde bort 1/2 meter sne fra bedet med Helleborus for å hjelpe våren litt på vei. Vi har 6-7 kuldegrader hver eneste natt her, så denne våren tar uendelig lang tid! Enn så lenge får vi kose oss med frøspirer og prikling innedørs. Det er også vår :)

    Det høres kjempedeilig ut med sne som forsvinner for det blotte øyet! Det er som det skal være, dere pleier jo normalt å være myyye tidligere ute enn oss :)

    SvarSlet
  6. Ja det er svært at vente Ninni....men endelig er de kommet frem her og det vil de også komme hos dig....jeg kan lige se for mig hvordan du står og skovler al sneen væk :0)))

    Det går forbavsende hurtigt med sneen nu...men jorden er stadig frossen....og nattefrost har vi også så der skal lidt grangrene til for at beskytte de sarte vækster.....barfrosten kan være hård ved mange ting, så der skal passes på :0)

    SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...