Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 8. marts 2010

Ny haveblogger.....


Nu sker det snart at denne fantastisk inspirerende mand starter sin nye haveblogg op. Det bliver farverigt, inspirerende, varmt og frodigt er jeg overbevist om.

Claus er fantastisk til at sætte ord på havelivet, på glæder og udfordringer og oven i hatten krydrer han det hele med nogle fantastiske billeder.....billeder der får én til at længes, til at ønske sig "big time", til at tage udfordringen op med ukrudt og kirkegårdslignede villahaver og til bare at DRØMME.

Hvis du som jeg elsker at lade dig føre ind i Claus Dalbys fantastiske haveunivers så tilmeld dig her så du kan være med helt fra starten.

8 kommentarer:

 1. Jeg venter med lengsel og smerte!

  SvarSlet
 2. Ih, hvor jeg glæder mig. Tak for linket ;-)

  SvarSlet
 3. Det bliver fantastisk at følge med på haveguru nr.1's blog. Glæder mig.

  SvarSlet
 4. Ja det skal nok blive godt.......det kan der vist ikke herske tvivl om :0)

  SvarSlet
 5. Å ja, jeg tror aldrig jeg har glædet mig så meget til en blog jeg slet ikke har set endnu og jeg har heller aldrig før reklameret for en blog der ikke engang er i luften. Jeg glæder mig bare så meget, at jeg slet ikke kunne lade være og sådan havde du det åbenbart også. Pudsigt at det næsten var samtidigt...

  Jeg er jo rigtigt glad for din blog og jeg håber at Claus vil lokke mange flere havemennesker til tasterne for haven er mindst lige så spændende blogstof som strikketøj og opskrifter hvor der er så mange blogs at de næsten falder over hinanden.

  Mange kærlige forårshilsner til dig og dine.

  SvarSlet
 6. Marina.....han fortjener reklamen og jeg er sikker på det vil lokke flere fantastiske-have-mennesker til tasterne.....de skal blive varmt modtaget:0)

  Det kan i hvert fald kun blive MEGET inspirerende at følge med i Dalbys haveliv......så jeg glæder mig også.

  Mange forårshilsner til jer over på øen også :0)

  SvarSlet
 7. Det skall bli kul med denna blogg.
  Jag skall göra ett inlägg om honom så att alla i Sverige hittar till honom.
  Kul att du följer min blogg jag skall fixa länk till dig också.
  Ha det gott
  Tack för att du skriver så fint om boken vår. Det blev succe.. i Malmö
  Annika

  SvarSlet
 8. Det var da virkelig så lidt Annika. Du og dine skønne billeder hører med til inspirationskilderne i mit haveliv :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...