Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 14. marts 2010

Efterladenskaber og solstriber....uge10
Frem af sneen dukker ungernes
efterladenskaber nu op:


-En fodbold
-Et gammelt slidt skateboard
som jeg bruger til at flytte krukker med
- En spand

Mine have er ikke særlig stor og så ligger den mod nord. Solen er derfor ikke kommet helt indenfor i haverummet endnu..... om formiddagen kommer den kun i små doser og danner stiber hist og her som det ses på billedet fra i  dag......men den skal være så velkommen - solen. For sneen smelter og ungerne har fundet løbehjul og rulleskøjter frem....de længes mindst lige så meget som deres mor.

6 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, der viser årstiden så fint :-)
  Solen har magt og der hvor den endu ikke når hen, der er der stadig vinter.

  SvarSlet
 2. He, he, det minnet om her:)
  Bare at her er det ikke leksaker men krukker og diverse andre hagesaker som ikke ble reddet innomhus før snøen kom. Den var jo en overraskelse for oss i år for vi pleier jo ikke å ha så mye snø og heller ikke så lenge.
  Nå er jeg spent på hva som skjuler seg under snøen her i hagen.

  SvarSlet
 3. Åh, ja... Her dukker der også en mænge ting frem af sneens gemmer.

  Der er forår i luften og lovning på 9 graders varme på lørdag.

  Vi er heldige, er vi ;-)

  SvarSlet
 4. Ja, det er også koselige vårtegn :) Her er det ikke så mye leker lenger, derimot dukker det opp etterlatenskaper etter katter rundt omkring... Det er ikke like hyggelig

  SvarSlet
 5. Ja hyggelig er det når glemte ting dukker opp igjen. Moro å se ungene når de oppdager tingene sine som kommer frem under snøen. Hos meg ligger det nok flere ting under snøen, fordi den kom så plutselig og ble liggende... ligger enda, sukk... Helt enig med Ninni. Går ofte turer og innmellom dukker det desverre opp lukter man helst ville sluppet. Ha en god dag.

  SvarSlet
 6. Ja Miri der er kæmpe forskel på haven nord om huset og syd for....her er sneen fuldstændig væk og tulipanerne står på spring.... :0)

  -----

  Marit, der kommer små overraskelser frem hist og her :0) Ej heller er vi vant til sne i disse mængder og slet ikke så længevarende....vi plejer at være glade hvis vi overhovedet får lov at bygge en snemand - og det må vi sige der har været rig lejlighed for i år :0) Men bare én times kørsel længere op i Jylland har de masser af sne endnu op til ½ meter....så jeg er heldig :0)

  -----

  Jeannette Mariae....9 grader det lyder helt forjættende - bare der ikke følger regn med - jeg skal nemlig være ude hele dagen, og det er IKKE i haven :0)

  -----

  Ninni du har ret det er ikke "lutter lagkage" det hele - her er der ogå katte- og hundelort over alt under og i sneen....det er mindre lækkert :0(

  Men idag fandt jeg dog endnu en julerose der var dukket frem af sneen....SÅ SKØNT :0)

  -----

  Linda...mine børn havde forårskuller igår - de legede og legede og legede ude på løbehjul, rulleskøjter, cykler og wave-board. De var SÅ glade.

  God arbejdslyst :0)

  -----

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...