Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 1. marts 2010

1. Marts-drømme...1. marts....forår i kalenderen, dog ikke helt i naturen selv om jeg begynder at ane vinterens returløb. Vinden er iskold og himlen åbenbarer sig med lidt fistel sne......så det er atter hvidt derude.

Ungerne er i skole, jeg har fri fra arbejde, takket være en del afspadseringstimer og dermed fri til at drømme om dette forårs haveprojekter.

Jeg kan godt li´ dem kan jeg...drømmene. Store som små, og jeg ved at nogle vil blive realiseret og andre igen må forblive drømme. Nogle er for himmlflyvende og for dyre i forhold til havebudgettet, mens andre er mere jordnære og til at overbevise familien om: at sådan må det være.

Lige nu vil jeg drømme mig ned til bækkens rislende, klare og iskolde vand en varm majdag.


Med ønsket om et langt, godt og VARMT forår til os alle.

4 kommentarer:

 1. Sweet dreams :)
  Drømme må og skal vi have - især i denne tid, hvor ihvertfald jeg længes efter foråret :)

  SvarSlet
 2. De drømmene og ønskene tar jeg gjerne del i :) Selv om det ser litt håpløst ut med 1 meter sne og en sol som har vært borte i over 2 uker nå og nytt snefall i natt. Vil ha vår NÅ!

  SvarSlet
 3. Hej Helle....drømme er rare at have og ja vi trænger......

  -----
  Det var så lidt Miri

  -----

  Ninni det begynder at hjælpe lidt på det her...sneen falder mere og mere og jeg tror jeg aner mine Påskeklokker under dynen :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...