Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 9. marts 2010

Fuglehus


Mit moderhjerte er ved at springes af glæde og stolthed når nu min søn kommer hjem med sådan et fint nyt hjemmelavet fuglehus til haven.

Glæder mig til at se hvem der mon flytter ind.......har lige læst her at det er på høje tide at hænge den op....så det må vi hellere se at få gjort hvis vi vil have logerende i år.

8 kommentarer:

 1. Ja nå er det virkelig på høy tid for fuglekasser:))
  Takk for at du linker til min blogg og takk for hyggelig kommetar.
  Jeg ser du har fått snusen i en godbit i innlegget under her. Jeg har selvfølgelig meldt meg på for denne bloggen vil jeg ikke miste. Han er jo en virkelig stor inspirasjonskilde - vi har sett noen av hans fantastiske blomsterarrangementer på TV her i landet også.
  Tusen takk for tipset:)))

  SvarSlet
 2. Så gøy:) Og så moro at han har snekret selv da. Ekstra gøy å se hvem som flytter inn da:)
  Jeg har helt glemt meg bort i fag og bare sittet og prøvd meg frem på bloggen.... og jeg som skulle gjort sååå my annet:)

  SvarSlet
 3. Vilken flink son du har! Ett jättesött litet fågelhus. Kanske kommer det en talgoxfamilj?
  Eva

  SvarSlet
 4. Det kan jeg godt forstå, Dorthe. Det er også et super flot fuglehus og når det er lavet af ens barn, så er det bare endnu bedre. :))

  Jeg håber i finder et godt sted til det - ét der er en luksus-fugle-lejlighed værdig. :))

  SvarSlet
 5. Hva er vel koseligere enn når småtten kommer stolt hjem med egenproduserte ting fra sløyden :) Jeg husker fuglekassen en av mine sønner kom hjem med. Den ble høytidlig festet til det fineste treet i haven. Nå har vi flyttet derfra og ingen snekrer fuglekasser til meg mer. Jeg skal se meg om etter et på Bauhaus i morgen, jeg :) Det er så koselig med fuglefamilier som bosetter seg i haven

  SvarSlet
 6. Marit, det var så lidt og selv tak...... jeg må jo hellere få gjort noget ved sagen og sende manden op på stigen for at sætte det fine hus op :0)

  Claus Dalby....ja ham er vi vist ikke mange der vil gå glip af....det kan kun blive godt.

  -----

  Linda det kende jeg så godt....tiden flyver bare her ved skærmen, så man skal passe på :0) Ja han var også stolt den lille.....og spændende bliver det sørme om fuglene finder det godt nok til en lille rede :0)

  -----

  Eva....tusind tak. Det er rigtig flot og hvem ved måske det bliver en lille musvit (takker her goggle for hjælp:0) der flytter ind om nogle dage.....det ville da være skønt.

  -----

  Ulla...vi er på jagt efter det helt rigtige sted....det er Simon der har svunget hammeren til spejder, så han var ikke til at skyde igennem da han kom hjem med den i sidste uge :0)

  Knus Dorthe

  -----

  Ninni.... det er rigtig hyggeligt med fuglene, mine forældre var gode til at sætte redekasser op over hele haven så de havde altid et leben over alt....måske jeg skulle få Simon til at bygge et par stykker mere så der kan flytte mere end en familie ind :0)

  SvarSlet
 7. Kan godt forstå du er stolt !!

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...