Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 26. august 2011

Grill-vejrEfter en lang formiddag med regn i mængder vi ikke har set lige i lang tid på disse kanter......så kom den lumre luft fra kontinentet også helt her op til sydvesthimmeland.

(Tro det eller ej vi har været utrolig forskånet for skybrud her i haven i forhold til mange andre steder i landet - faktisk har vejret ofte været bedre end lovet.....dog stadig middelmådigt - men heldigvis ikke regn i stride stømme. Men har vi kunnet regne med noget som helst: NEJ :0)


Pyha, hvor blev det pludselig varmt og regntøjet blev krænget af både børn og pædagog - bedre at blive våde af regnvand end sved der hagler uhæmmet af kroppen under regntøjet.

.........eftermiddagen har været helt fantastisk dejlig, det klarede op og solen slog igennem sammen med en ufattelig høj luftfugtighed. Heldigvis - hvis man da kan tillade sig at sige sådan, tog vinden til så vi kunne blive svalet lidt på legepladsen.

Selv om det blev blevet skyet igen, sidst på dagen, bremsede det ikke ønskerne om at tænde grillen når nu endelig termometeret ringer langt over hvad vi har været forvent med hele sommeren.

Men som vanligt når det er rigtigt lummert åbner sluserne sig pludselig og regnen tog igen over.........men maden på grillen nåede næsten at blive spist inden.
Bon appetit mes amis :0)


Tusind tak for alle jeres søde hilsener - tro mig det varmer.

5 kommentarer:

 1. Kære alle fem.

  Vi vil tænke rigtig meget på jer, og vi er kede af at høre, at i har mistet et kært familiemedlem. Det er trist.

  Knus og mange hilsner
  fra os alle

  SvarSlet
 2. Der har ikke været mange muligheder for at grille i år, så det var godt I nåede at få spist maden :-)
  Trist at miste bedstefar, men godt det gik hurtigt, når det skulle være.

  SvarSlet
 3. Her overvejede vi også på det kraftigste om grille skulle frem - det blev dog ikke til noget, skønt at vejret holdt indtil engang i nat.
  Kh Helle

  SvarSlet
 4. Uhm hvor ser det lækkert ud og hvor var det dejligt at vejret viste sig fra sin pæne side også:) Her holdt fredagsvejret sig fint hele dagen og det var meget lummert. Vi griller altid om fredagen uanset vejret og min mand styrer grillen og har intet imod regnvejr, he, he.

  SvarSlet
 5. Sødeste Ulla...tak for jeres tanker og igen tusind tak for blomsterne....de er smukke - det varmer det hele :0)

  -----

  Høneballe.....ja det var godt at det ikke trak ud.....smerterne var ikke at kimse ad tl sidst.

  Grillet har vi nu gjort rigtig mange gang i år på trods af vejret.....men vi har nogle gange måttet søge ly for pludselige regnbyger :0)

  -----

  Helle....ja ind imellem kan vi være heldige......men sikke et uvejr omkring midnat....har sjældet oplevet noget lignende. Ufattelig mange lys....haven stod nærmest badet i lys i en lille time :0)

  -----

  Skøn tradition med fredags gril Lisbeth.....der er også utrolig mange muligheder for at variere....især hvis man har en med låg :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...