Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 5. januar 2011

Hvor klog er man så????


Jeg har lige købt mig et flot nyt foderhus til mine fugle. Blot er der den lille hage at jorden er frossen "BIG TIME" og at foderbrættet er monteret på et jordspyd!!!!!! Virkelig godt tænkt frøken solhat ;0) Nu venter jeg så på at jorden tøer bare en lille bitte smule så jeg kan få foderhuset forsvarligt forankret i jorden.

Et nyt fodersted måtte der desværre til da min ven Havehyrden fik ret i at det foderhus jeg skaffede mig i efteråret IKKE fungere optimalt. Fuglene kan ikke få foderet ordentlig ud og hvis det sneer eller regner fryser det fuldstændig til - så nu er huset nedgraderet om man vil til mejsekasse og ren pynt :0) Sådan kan man jo tage så grueligt fejl.

Nu håber jeg bare at fuglene vil stille sig tilfredse med det nye foderhus. 

10 kommentarer:

 1. Ja, de stakkels fugle har svært ved at finde føde i denne strenge vinter, så det er en supergod idé at fodre dem. Og så tilmed i så stilrent et hus - nice!

  SvarSlet
 2. åh ja, nogen gange kan man blive blændet i et smukt design, at man ikke tænker over nuværende muligheder. Men jeg tror helt sikkert, at fuglene bliver glade for huset særlig nu hvor de er sultne. Vi har meget glæde af at fodre fuglene her i haven, og det er både i foderhus, automater og i fade på jorden. På den måde tilgodeser vi mange arter.

  pøj pøj med huset.

  Mange hilsner
  Madam Bæk

  SvarSlet
 3. åhh ja, "tanketorsk" ;)
  Men kender det godt! - og åhh hvor trænger vi alle snart til lidt varme og sol...
  Kik forbi min blog hvis du får lyst... jeg har tilmed idag lavet en giveaway der henvender sig til havefolket :)
  Hej, og fortsat god onsdag.

  SvarSlet
 4. he, he - ja sådan kan det gå! Jeg håber fuglene bliver glade for det nye hus:)

  SvarSlet
 5. Giv tid, giv tid, den nynner glad, der er så koldt derude. Giv tid og pludselig kan du få fuglehuset forankret :-)

  SvarSlet
 6. Du må have fat i et motordrevet pælebor :o). Jeg har selv forkøbt i 2 smarte fuglehuse hvor fodret bliver vådt og svulmer op, og så kan de hverken komme ud eller ind. De bliver også lavet om til redekasser.

  SvarSlet
 7. Hej. Kan du ikke forankre huset i en stivfrossen snedrive? Vores driver er tilstrækkelig faste til at holde et jordbord. Dog skal man nok være lidt over det, når tøvejret sætter ind. Det skulle jo nødig falde og knuse de sultne kræ.

  SvarSlet
 8. Har tilladt mig at bruge dit flotte banner på min blog, til at linke til Danske haveblogs.

  Håber du snart får held til at få nye foderhus sat fast i jorden. Langtidsvejrudsigten melder tø i nær fremtid, håber de holder fast ved det.

  Du er meget velkommen til at kikke forbi min blog.

  Mange hilsner fra Vivik

  SvarSlet
 9. Susanne - ja de har sit at gøre med at finde føden. Læste lige at den lille Gærdesmutte har det frygtelig svært her den anden hårde vinter i træk :0(

  -----

  Madam Bæk....ja man skal sommetider blive klogere :0) Fuglene har allerede taget det nye hus til sig :0)

  ----

  Rikke....nemlig ja :0) Du kan tro jeg har lyst ....... :0)

  altid godt med nye bekendtskaber :0)

  -----

  Lisbeth *SMILER STORT* - jeg er sikker på det er meget bedre :0)

  -----

  Lene.....:0) Sikke et humør du er i - det smitter :0) :0) Nu sidder jeg og synger :0)

  -----

  Annette.....vi har vist ikke været ret heldige vi to :0)

  -----

  Søde Rikke.....jo hvis der var nogen snedrive at opdrive :0) Her er kun barfrost, så nu er huset forankret til en stolpe ved min overdækkede terrasse - så må den stå og hygge sig der til jorden bliver samarbejdsvillig :0)

  -----


  Vivik du er så hjertlig velkommen som jeg også har skrevet :0)

  Det kan du også bide spids på jeg gør Vivik :0)

  -----

  SvarSlet
 10. Jeg har også fået et foderhus med spyd, som ikke kan komme i jorden. Jeg har tænkt på at prøve at sætte det i foden fra parasollen i dag - måske passer den? Jeg håber :)

  Klem

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...