Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 12. januar 2011

En smuk, smuk dag....

Julerosen atter snedækket

Smukt pyntet æbletræ

Fuglehuset med pudder-pynt
......der dog var alt for kort til de gøremål jeg havde sat mig for, så om lidt står den på lidt arbejde foran skærmen. Handleplaner der bare skal være være færdige inden lyset slukkes og øjenlågene klapper i.

I aftes faldt der atter sne....og på en time forandredes landskabet endnu engang fra snefrit, bart og frosset til hvidt og smukt. Gad vide hvor mange gang i løbet af januar og februar vi kan komme til at opleve den forvandling?

6 kommentarer:

 1. Så fint. Jeg savner også sneen (men ikke den barske kulde). Grå vinter siger mig ikke ret meget...

  SvarSlet
 2. Nyfalden sne, lidt sol og ingen vinder er bare det bedste om vinteren.
  Og så giver sneen et fantastisk lys både dag og nat.
  Skønne fotos. :)

  SvarSlet
 3. Ja det var smukt....
  Här kom det också lite snö.
  Mmmm för julrosor
  Annika

  SvarSlet
 4. smukke billeder...og skøøønt fuglehus..ja det var lidt sjovt med det sne, der faldt igen....det går lidt frem og tilbage....men jeg har på fornemmelsen at nu vil det tø så meget af det meste nok vil forsvinde....så kan det såmænd være vi kommer til at savne det...
  for sne er smukt...
  :O)

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejlige billeder!! Her fik vi sne igår og jeg nød det! De planer for gøremål man har kan hurtig smutte - og især hvis man kommer til at surfe på nettet;))

  SvarSlet
 6. Dejlige fotos. Godt med en tidsvarende fokus.
  Hilsen Lone.g

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...