Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 8. januar 2011

Fra skøjtebane til svimmingpool
......og så plørre regner det lige nu!!!!
 

Fra dybfrossen skøjtebane er haven over natten blevet forvandlet til en våd sjappet svimmingpool.

Nu står den på Mads og Monopolet, indehygge, fodboldturneringer for ungerne og spændt forventning om den i gangværende royale tvillingefødsel.2 kommentarer:

  1. Det går lige pludselig hurtigt. Her regner det ikke, men alligevel er det svundet i snemasserne. Vejen er til gengæld en skøjtebane for gående og biler. Vand for oven og godt sammenkørt is for neden. Jeg bliver også indendøre ;-). God lørdag!

    /Birgitte

    SvarSlet
  2. Tak Birgitte :0) Ja det er lidt lumsk med al den is....så man skal passe på både liv og lemmer hvis man begiver sig uden døre :0)

    SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...