Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 7. september 2010

Nyt fodersted......


Mit nye fuglefoderhus omgivet af modne ananasæbler, cleome, echinacea purpurea og Verbena bonariensis. Jeg syntes det er skønt, nu håber jeg bare at havens fugle også kan lide det nye indslag ved syrentræet da det gamle foderbræt har mistet stråtaget og dermed  er skrottet.

16 kommentarer:

 1. SÅ flott det var:) Fuglene kommer sikkert til å bli super glade:)

  Og du må ta en tur i norske fjellheimen en gang, veldig flott:)
  Neste rart å gå rundt i hagen i dag:):)
  Klem

  SvarSlet
 2. Dine fugle er nogle heldige nogen :-) Deres hus er vældig sødt, og hvor ser det dog herligt ud omkring det. Helt sprudlende, og frodigt!

  Blomstrende Hilsner
  Fru. Krull

  SvarSlet
 3. Fint! Det påminner mig om att jag ska köpa en ny innan vintern kommer.
  Ha det gott,
  Eva

  SvarSlet
 4. Det ser rigtigt hyggeligt ud..:-)
  Lyser helt op i bedet, heldige fugle.:)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Vilket snyggt fågelhus..... En riktig prydnad i trädgården... passar bra tillsammans med dina solhattar!

  Kram Charlotte

  SvarSlet
 6. Hvor ser det dog dejligt ud, elsker frodigheden og det romantiske foderbræt. Jeg har først for nyligt opdaget have bloggernes forunderlig verden. Man kan jo blive helt bidt af en gal blog.
  Vibe

  SvarSlet
 7. Så roligt att ha hittat hit!
  Solhatt är också en favorit hos mig!
  Hälsar Mari

  SvarSlet
 8. Hej Dorthe....jamen det er smart det nye...en helt anden boligstil...( gad vide om det er andre fugle der så kommer...hehe!)...nå spøg til side.....jeg synes det er flot og minder mig om et funkishus eller nogel af de der nyeste minimalistiske boliger på markedet som er inspireret af funktionalismen....der er bare stil over fuglehjemmet....et designermøbel i miniformat ville passe fint ind her ( det kan man faktisk godt købe, meen..pyha..det er vist lidt dyrt....
  Smukt ser det ud....
  Kom forresten også lige til at tænke på at det lignede et kamera med det runde vindue...hehe!...click!...man skal passe på hvis man er på æblerov hos dig....
  Bær over med min morgenfriske facon, Dorthe...din have bugner som sædvanlig, skønt at se....hav en god dag...

  SvarSlet
 9. Hvis jeg var fugl ville jeg straks flytte ind. Det er et rigtig fint lille hus. Det er sjovt så hurtig fuglene finder ud af, at der er frø i alle disse forskellige slags foderhuse vi mennesker sætter op.
  Ha en go dag.

  SvarSlet
 10. Läckert. Snygg dansk design ;)
  Fåglarna kommer nog att gilla att husera där.
  Kram Pella

  SvarSlet
 11. ja jeg har faktisk haft det samme hus til mine fugle. MEN desværre var der flere problemer, foderet mugnet pga vandaftrækket var for dårligt. Så jeg har givet den til vores lokale genbrugs butik. Men håber din virker bedre? Måske har det lavet den i en forbedret udgave :-/

  SvarSlet
 12. Dina fåglar kommer att jubla i högan sky i vinter över det foderhuset. Och vackra blommor har du runtom.
  Ha en bra dag.
  Kram Elzie

  SvarSlet
 13. Hvor er det fint og sødt, gad vide om der er en bitte lille der flytter ind i det der hænger på væggen:) Det er så dejligt med fugle i haven, desværre sørger min Westie for at de ikke flytter ind her hos os, han er noget sensibel over andre dyr i HANS have. Dog er duer og skader ligeglade med ham.

  SvarSlet
 14. Ville bare si at jeg ikke har glemt at jeg lovet å sende deg frø til scabiosa atropuprea, men jeg må vente på at frøkapslene modner:) Tror ikke det er lenge til:) Ha en flott dag. Klem

  SvarSlet
 15. Hej fröken solhatt!

  Vilken underbart vacker solhattsbild du har i din header !!!
  Solhatten är en klar favoritblomma hos mig också !
  Kul at att titta in på din sida !
  Ha det så gott !
  /Isa

  SvarSlet
 16. Tusind tak for alle jeres kommentarer alle som én - ny som "gammel" :0)

  Jeg er spændt på om det lever op til mine forventninger mit nye foderhus....ellers må det nøjes med at være et hyggeligt indslag i haven.

  ------
  Pella ....Dansk design er det desværre vist ikke jeg mener det er SVENSK....så den ære må vi vist ikke tage....ikke denne gang :0)

  Ja bidt af en gal haveblogger.....det ka man uforvarende blive Vibe men det er hyggeligt og inspirerende.....tro mig :0)

  Linda det ville simpelthen være fantastisk hvis du ville gøre mig den KÆMPE tjeneste :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...