Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 5. september 2010

Stolt kavaler


er en tilbagevendende sommerblomst i min have. De er fantastiske til at give højde og fylde i bedene og som snitblomst til sensommerens buketter. Stolt kavaler er en utrolig let sommerblomst at have med at gøre og så giver den et blomsterflor uden lige jo mere du klipper jo mere blomstre den.

I flere år har jeg haft de almindelige hvide, rosa og lyserøde enkelt blomstrende som er fantastiske - et plus er efter min mening også at de såer sig selv og dukker op hist og pist i haven og samler man frø kan man holde selvforsyningen oppe og være gavmild mod venner og familie hvilket ikke er at kimse af.

I år har jeg så prøvet en ny.......denne smukke dobbeltblomstrende  Cosmos "Double Click Rose Bonbon" - helt fantastisk syntes jeg,  ét er sikkert jeg skal samle frø når tid er så jeg kan nyde godt af den næste år igen.

7 kommentarer:

 1. Den er helt fantastisk og den er suveren i buketter:) Jeg købte frø hos Isabella Smith sidste år og har dem også lige nu fra egen frøhøst, den er også kommet for at blive i min have. det dejlige ved at høste egne frø er at der så er penge til at købe nye variationer:))

  SvarSlet
 2. Helt, helt ljuvlig!
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvarSlet
 3. En bedårende sag, endnu en til ønskelisten, som snart er uendelig lang:o).

  SvarSlet
 4. Lisbeth....den er utrolig smuk og jeg håber at den er lige så gavmild med frø som de andre kavalerer :0)

  -----

  Charlotta :0) I lige måde

  -----

  Miri :0) nemlig ja

  -----

  Ja ønskesedlen kan hurtig tage til i længden når man tager på bloggrundfart Annette :o)

  SvarSlet
 5. Den er godt nok smuk. Den må jeg vist lige have fat i til næste forår. Kan du huske hvor du købte den?

  SvarSlet
 6. Havehyrde.....jeg købte den hos Isabella Smith i foråret :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...