Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 4. september 2010

Svalens sidste dans....Fuglene kan også mærke det.....sommeren går på hæld, efteråret banker på og det er ved at være tid at søge andre jagtmarker, så de begynder så småt at samles i store flokke.

Længe lå jeg her til morgen og kiggede ud af tagvinduet på svalerne der fløj rundt i en stor flok.........det er nogle smukke fugle og jeg kan til stadighed betages af at de ikke ramler ind i hinanden når de flyver så tæt, deres navigationssystem må være tip top i orden :0) Måske det skal være i år at turen skal gå ned i marsken for at se når stærene laver deres "grand final" med dans og sort sol på himlen......det kunne jeg godt drømme om.

Fantastisk er det under alle omstændigheder, at vågne op til en klar blå himmel og ikke en vind der rør sig. Det bliver en god dag i dag :0)

2 kommentarer:

  1. Ja, "sort sol" har også stået på min liste i mange år. En eller anden dag.......

    Bedste havehilsner
    Birgitte

    SvarSlet
  2. Det skulle efter sigende være en helt fantastisk oplevelse......så det må være noget af de vi skal nå :0)

    SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...