Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 7. februar 2010

Tour de "have"....

Maria og jeg var lige et smut ude for at fodre fuglene, for jeg skal love for de tager sig af retterne i disse dage, og selv om dagene efterhånden er blevet mærkbart lysere så er det nu stadig aktuelt med lygter i sneen når mørket falder på.


På vores runde i haven tog vi os sammen til at grave drivhuset "lidt" frit, så vi i hvert fald nu kan lukke døren op og komme ind i mørket - "mørkt" fordi sneen ligger tykt på taget og op ad siderne, så det er begrænset hvor meget lys der slipper ind. Jeg fik lagt lidt sne i de potter hvor jeg sidst på efteråret såede stjerneskærm, så kan sneen lige så stille smelte og fugte de små frø. Jeg er spændt på om de bliver til noget.
Billedet er taget i sidste uge da der faldt nysne.......
........jeg må vist bare vente lidt endnu med at hygge med forårsblomster....selv om det kribler........

3 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig sådan til at følge med i livet inde i det drivhus...

  SvarSlet
 2. Stjerneskærm , én af mange ynglinge :-)
  Jeg glæder mig til at følge dig , gennem året !

  SvarSlet
 3. Marina og Miri....jeg glæder mig også til at komme i gang - bare I nu ikke bliver skuffet, for som i ser så er det et meget, meget lille drivhus :0) :0)

  Stjerneskærm er da bare så skøn!!!!!!

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...