Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 15. februar 2010

Kom bare an.....

...vi er klar til alle de skønne raslende unger der skulle finde på at ligge vejen forbi sådan en hvid  fastelavnsmandag.

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud. Vi har slet ikke set nogle unger i år? Syntes ellers at der plejer at komme nogen forbi. Men ikke i år. Tænk, et år skældte naboen en flok unger ud over at de kom og raslede ved hoveddøren!! Vi kunne høre det højt og tydeligt herinde og var helt rystet. Tænk de stakkels børn må da havde været lettere chokerede. Men måske har rygtet spredt sig i området....man skal ikke komme på vores vej, for der bor en sur mand. Men han er ellers en rigtig rar person og meget glad for børn. Han må have haft en dårlig dag?

    SvarSlet
  2. ...tror måske der har været færrer ude pga. skolernes vinterferie. Desværre vil der altid være "gamle gnavne mænd" der helt har glemt hvordan det er at være barn.....her i byen har vi én der tager ungenes fodbolde og BEHOLDER DEM hvis de nærmer sig hans matrikel :0(
    God week-end

    SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...