Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 5. februar 2010

forsinket.....Kjørmes Knud

Lysene BLEV tændt på den 2. feb.....midt mellem efterår og vår. Vinteren er halvt overvundet og tilbage er forventningen om den dejlige skønne vår. Vi takker BADUT for inspiration og indførte "nye gamle" traditioner her i hjemmet. Vores forrådskammer var dog godt slunken på Kjørmes Knud så jeg måtte et smut hen og proviantere lidt......godt det er en mulighed i disse dage.


Billedet viser i al sin tydelighed sne på ruden efter dagens/nattens snestorm.
Hvis det blæser så meget, at 18 kællinger ikke kan holde den 19. ved jorden så vil foråret snart være på vej

Hvis varslet om de 18 kællinger holder stik så skulle foråret være lige om hjørnet, for jeg syntes bestemt det blæste en "lille" halvpelikan/snestorm Kyllenmissedag oppe på arbejdet.

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker denne vinter ! Men kan mærke at jeg længes efter forår nu :-)

    SvarSlet
  2. ....ja vinteren har været fantastisk, men nu får man virkelig snart lyst til at se det spire og gro :0)

    SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...