Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 21. februar 2010

Søndag i haven

Billederne her over og under er fra en tur rundt i have og drivhus i dag.
Den smukke stjerne-frøstand er fra min snedækkede træpæon. Jeg er meget spændt på om
det lille træ overlever den strenge vinter.
Vejret viste sig fra sin allersmukkeste vinterlige side idag - frost og høj solskin, og når foråret nu ikke vil komme...... ja så er det vel også okay hvis vejret bare er flot og friskt.

Efter at have set i TV hvordan stalde, maskinhuse og kæmpe erhvervs drivhuse er kolapset under de tunge snemasserne det sidste døgns tid, besluttede jeg at gribe sneskovlen og skrabe taget på drivhuset frit  for sne.......

9 kommentarer:

 1. Ja hagen er vakker om vinteren også. Viktig å ikke glemme det:) Det har vært veeeldig kaldt i år, men snøen har nok vært et kjærkomment dekke for sartere planter, så vi får krysse fingrene:) Veldig fine bilder du har tatt. Hilsen Linda

  SvarSlet
 2. Smukke smukke billeder ! Glæder mig også til at se dine have uden snedynen på :-)

  SvarSlet
 3. Jo våren lar vente på seg, og heldige dere som har hatt solskinn.
  Her er det bare grått og både titt og ofte snø i luften. Håper på en solskinnsdag snart nå:)

  SvarSlet
 4. Linda...du har ret vinteren har været skøn men kold i år, og du har ret i at sneen har ligget som en beskyttende dyne over planterne hvilket er meget godt med de frostgrader vi har haft.

  -----

  Det glæder jeg mig OGSÅ
  til Miri :0)

  -----

  Er sikker på at solen snart vil skinne på dig også Juni.....man fyldes af glæde og energi når de livgivende stråler har magten :0)

  SvarSlet
 5. meget flotte billeder...skøn rude med snekrystaller....eller hedder det iskrystaller...nå men du ved nok hvad jeg mener....og vi kan vist ikke komme udenom snebilleder et stykke tid endnu,men så må det også se at blive forår i en fart, snart...

  SvarSlet
 6. Så kjempekoselig med en dansk hageblogg! Danmark er mitt ferieland nr 1 og står for meg som det neste vakreste landet etter Norge :) Jeg ser dere har mye vær denne vinteren med sne og kulde. Men så kommer nok våren tidligere dit enn hit. Glede rmeg til å følge bloggen din :)

  SvarSlet
 7. Headerbildet ditt er forresten nyyydelig! Her kommer jeg gjerne tilbake :)

  SvarSlet
 8. Hjerteligt velkommen Ninna og tak.... Jeg vender gerne tilbage til Norge hvor jeg tilbragte mange af min barndoms ferier.....jeg samlede 1000-vis af glintesten af den slags der IKKE findes i lille flade Danmark....og gik i bare tæer i sneen i Juli :0)

  SvarSlet
 9. Og jeg samlet små runde stener jeg fant på strendene i Danmark :) Jeg har dem enda!

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...