Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 13. februar 2010

Cruise på fjorden

..........isen holdt, ingen fik våde tæer og bilen kom med retur. Det skulle kun annonceres én gang at isen var åben for biler og husets drengerøve fattede hurtigt vingtergear og mors bilnøgler. Der var mange der ville ned på isen og afprøve deres glatfører kundskaber ......det må siges at nogle var bedre end andre, nogle var også mere vovet end andre.Hyggeligt var det og vejret perfekt med blå himmel og sol - det skal dog siges, at da jeg ikke kan svømme valgte jeg at blive på landjorden bag kameraet :0)


2 kommentarer:

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...