Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 14. februar 2010

Æske der matcher en dronning.....

.......Cirkelines far kunne ikke dy sig og måtte have en finger med i spillet, så timerne op til fastelavnsfesten idag blev brugt til at kreere en gigantisk tændstiksæske til pigebarnet - det bragte lykke ikke bare hos Cirkeline men også hos mange af de andre udklædte børn. Mange har i løbet af eftermiddagen taget en lille morfar i æsken. ... og nogle ville endda gerne have æsken med hjem.


Cirkeline beholdt dog selv æsken og drog stolt hjem med både den, en pakke vundet for bedst udklædt i gruppen 6-8 år og ikke mindst løb hun også med titlen som kattedronning i denne gruppe. En stolt og træt pige ligger nu på sofaen med krone på og spiller nintendo.

6 kommentarer:

 1. Hvor er hun dog sød, den lille Cirkeline, fuldt fortjent at hun vandt :)

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig dag !
  Det er altså også et skønt kostume :-)

  SvarSlet
 3. Det har da været en rigtig god Cirkeline dag.

  SvarSlet
 4. Hej Jette og tak - stolt var hun i hvertfald og moderen med....men der var nu rigtig mange andre gode udklædninger :0)

  ------
  Tak Miri...især var de bare tæer vigtige :0)

  -----
  Det var en rigtig god Cirkelinedag.....en til gemmebogen :0)

  SvarSlet
 5. Hun er sørme godt nok også fin - og så er det da lige prikken over i'et med den tændstikæske! ;)

  SvarSlet
 6. Tak Astrid....æsken gjorde udfaldet er jeg sikker på. Dog skulle den have været dækket helt med Tordenskjold men priteren løb tør for GUL....sådan kan det gå :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...