Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 9. februar 2010

Svenske feriedrømme.....

Tværs over den røde bohus granit  - målrettet fyr"tårnet" i naturreservatet Stångehuved ved Lysekil 
Lyse sommernætter, klare søer, svenskrøde ødegårde, smultronsställe, Pippi, dybe skove, runkesten, tomter og trolde......forelskelsen vil ingen ende tage. Ungerne er enige.....de bedste ferier holdes hos Svensken. Så søgemaskinen er på overarbejde da hele familien atter kunne tænke sig at åka hinsidan når sommerferien en gang langt ude i fremtiden melder sin ankomst.
Hyggelige eller uhyggelige, om man vil, Fjällbacka i svensk sommerregn.

Links og gode ideer til hvor i Sverige turen skal gå hen denne gang modtages med kyshånd..............


2 kommentarer:

  1. For mange år siden var jeg i Kivik i Skåne,Det er en rigtig hyggelig lille by, minder lidt om bornholm, æbleplantager, slotte og borge, strand og hvis man kan lide fisk, er der også lækre fiskeforretninger.

    SvarSlet
  2. Åh det lyder ellers hyggeligt Annette....Skåne eller Småland eller.....stederene er mange og fristende.....og så kan de jo noget med haver :0)

    SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...