Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 19. februar 2010

solhat og pelagonier......Alt imens mine solhat i haven har fået vinterhat på igen, ovenpå en dag med endnu et snefald,  så har jeg taget hul på vækstsæsonen indendøre. Mine overvintrede Dronning Ingrid pelagonier har det fantastisk og er begyndt at profitere af de længere og lysere dage. Den ene står i fuldt flor som var det juni måned og en anden har sat en helt masse fine skud.

Jeg har samlet stiklinger og sat dem i små potter med stuevarm og fugtigt pottemuld......så nu er det bare at vente på at de får fat, så de om forhåbentlig ikke alt for længe kan flytte med ud i drivhuset. Desværre gik min 3 år gamle, flotte og store Prinsesse Mary Pelagonie til sidste sommer inden jeg fik taget stiklinger......så jeg må på jagt efter en ny.

4 kommentarer:

 1. Vilken kul bild med hatt på en solhatt=)).
  Kul att du kikade in hos mej. /Knatten

  SvarSlet
 2. Ja lidt koldt må det være med sådan en hat....men smukt :0)

  SvarSlet
 3. Mine duftgeranium , trives ikke..
  De står eller lyst og køligt :-(
  De trænger til sommer :-)

  SvarSlet
 4. .....det er ikke kun geranium der trænger - det gør vi også snart :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...