Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 27. januar 2013

Ugen der gik.......................alt, alt for hurtigt.  

Lidt sol strøg i ugens løb ind i mellem over hækken og fornemmelsen af at dagene endelig er blevet længere er god. Selv om der ikke var meget fritid i ugen der gik  så nåede jeg dog at knipse et par sol- og snebilleder.  

Trods blæst holdt olielysene ballonlygterne lysende og flotte da min ældste søn kunne fejre sin fødselsdag. De næste dage kommer de desværre til at smelte.

Her og nu står den mest på regn og slud og sneen synker hurtigt da temperaturene har sneget sig op over 0 for første gang i et par uger - og temperaturene skal stige yderligere så der venter en grå og våd uge er jeg bange for..

Nu vil jeg snart smide mig på sofaen med en bunke have blade og drømme........


14 kommentarer:

 1. Ja, det er altså pragtfuldt at lyset vender tilbage! Det er dejlige snebilleder du viser, men det er da også lidt rart med tøvejr ... så skal vi finde erantis og snart også vintergækker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ...ja det er skønt med mere dagslys...og vi ved de er der de små forårsbebudere - de venter tålmodigt under sneen ;0)

   Slet
 2. Synes det er trist at det er tø og gråt....Se bare hvor smuk din have er i sne og kulde :)
  Og en have, det er virkelig drømmenes sted :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....tø er heller ikke lige mig. Jeg ville gerne have frost og KLART vejr til sidst i februar.......så er vi klar til at hoppe sjap og regn over og springe lige ind i et tørt og varmt forår ;0)

   Slet
  2. Åh, ja - det kan jeg bestemt tilslutte mig. Regn og blæst er "yt".

   Slet
 3. Ønsker dig søde og solfyldte havedrømme :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker - jeg kom til at gå ud i stedet for så armchair gardening må vente ;0)

   Slet
 4. Hej Dorthe.Dejlige billeder af den forhåbentlige sidste sne.Og tillykke med sønniken.Lige om lidt er der håndboldt....men jeg kan også godt læse haveblade og se tv samtidig.God søndag til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. .....*SMILER* - jeg det tøer godt nok gevaldigt....men for min skyld måtte det gerne blive liggende lidt endnu ;0) Ja det bliver en gyser om vi kan løbe med guldet.....tror ikke jeg får tid til blade mens det står på ;0)

   Slet
 5. Tillykke med sønnike og dejligt at du også havde flotte islygter til at tage imod gæsterne med, samt de andre lige så flotte håndmalede af slagsen :)

  Ha en skøn søndag Dorthe :)

  Haveknus
  Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Annette - det er nu så hyggelig en velkomst med islygter :0)

   Slet
 6. Synd for alle jer kreative mennesker, at jeres islys snart smelter væk. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal mene om tøvejret, der er stærkt på vej. De næste dage bliver sikkert noget værre smat.

  SvarSlet
  Svar
  1. ....ja det er lidt trist hvis du spørger mig. Det er sundere med noget klar frost og sne istedet for helt almindelig kedelig grå vinter :0)

   Slet
 7. Hvor er dine lygter fine. Olielamper er en god ide. Mine fik desværre for lave sider og lysene går hele tiden ud. Og med tøvejr får jeg vist ikke lavet nye lige med det første.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...