Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 13. januar 2013

Julen varer lige til påske......


.....eller ikke!!!  I fryseren havde jeg et par islygter der egentlig var tiltænkt at pynte i haven i juledagene, men da temperaturerne dengang lå på den gode side af 0 fik de lov at blive liggende nede i kulden af frygt for at de ville smelte hurtigere end fyrfadslyset ville brænde ud.

Nu er der i midlertidigt mildt frostvejr igen og da der oven i købet kom et let snedække i haven her i løbet af i dag..........ja så måtte lygterne op - og ud. Vejrudsigten lover frost hele den kommende uge så de skulle nok kunne holde nogle dage.13 kommentarer:

 1. Hvor SER det tjekket og smukt ud! Dine billeder ligner noget fra et møgdyrt haveblad :)

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe.Smukke is lygter du viser.Håber de kan holde nogle dage.Her ligger vi lige på frysepunktet.
  Jeg har lige læst dit forrige indlæg,og sjovt nok har jeg lige lavet et indlæg,hvor jeg nævner din passion for solhatte.Kan se at du også selv kalder det en passion.Rigtig god aften Jette

  SvarSlet
 3. Sikke fint... Godt du lige mindede mig på det - for jeg har også en i fryseren. Den kom heller op af sit skjul i julen.. det var sørme for varmt.
  Fortsat god aften.
  Susan

  SvarSlet
 4. Det ser bare helt fantastisk ud! God ide at komme dekorative grene i vandet, det ser fantastisk ud når de står lidt "tåget" frem mod lyset i isen!
  Fortsay god aften :)

  SvarSlet
 5. Superfina! Jag har också satt ut mina, bäst att passa på när det är minusgrader.
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 6. Hvor er det en god ide med gran og mistelten i isen! Det ser bare så fint ud. Det må jeg prøve :-)
  Hilsen Tina

  SvarSlet
 7. Vilka underbara islyktor!! Sådana där formar skulle man ha.

  Kram
  Charlotte

  SvarSlet
 8. guuuuuuui ja, jeg lovede da forresten også mig selv sidste år at sådan nogen ville jeg lave denne vinter..... jeg må straks igang i morgen. Dine lygter er FLOTTE.

  SvarSlet
 9. Altid velforberedt :-), men det kræver vist en kummefryser at følge dit gode initiativ. Medmindre, at jeg vil gøre det i mini størrelse. Det er jo strengt taget også en mulighed. Islygter a la køleskabsfryser :-)

  /Birgitte

  SvarSlet
 10. Super fina underbara lycktor, var hittar man såna fina former? Här har vi just fått minus och jag satte ut två hinkar igår och hoppas på en lykta.
  Kram Anna

  SvarSlet
 11. Armen må jeg nu be' om mine himmelblå... Fantastisk flotte er de, som taget ud af BO BEDRE! Smukt simpelthen.

  SvarSlet
 12. Det var da også en god ide at gemme dem til Januar, der har vi ofte brugt for lidt pænt at se på :)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...