Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 18. januar 2013

Skøn ide der skal afprøves.......
I går aftes blev disse balloner med ungernes hjælp og helt uden uheld - fyldt med vand og sat ud i sneen.

Nu glæder jeg mig bare til at komme hjem fra arbejde sent i eftermiddag for at se om de mon er klar til at blive brugt til ballonlygter. Ideen har jeg fra den helt fantastiske bog "Magiske Måneder" og jeg kan se rundt omkring på blogene at der er flere der er blevet inspireret til at finde balloner frem fra gemmerne og fylde vand i dem. En meget simpel måde at sprede lidt lys i mørket .....og frosten er jo kommet for at blive, så det er bare at komme igang.

Se skønne isballoner her hos Katinka, hos Anna  eller her i Fyrlunden ;0)


13 kommentarer:

 1. Skøn ide,. Hvor sjov.. Er spændt på og se dine her på bloggen en af de nærmeste dage :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. .....og super enkelt og let at lave kan jeg nu sige ;0)

   Slet
 2. Jaa jeg er også igang og er netop på vej på biblioteket for at låne Magiske måneder. Spændende bliver det at se alle disse fine islygter rundt omkring i blogland.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. ........super læsestof at låne til week-enden :0)

   Slet
 3. Ja sikke jeg glæder mig til at se "liggende udgaver" - dejligt at kunne nyde værdien af kulden, der ligger over landet:0)

  Knus og god weekend herfra
  Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. .....ja vi må jo benytte os af at der er vinter i mere end ét døgn ad gangen Katinka......og så er det bare super hyggeligt :0)

   Slet
 4. Det ser virkelig fint ud, smukt og naturligt - vil også på biblioteket og låne bogen... kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. ......skynd dig Helle - jeg har på fornemmelsen der er flere på vej for at låne ;0)

   Slet
 5. En herligt ide med sådanne ballonlygter. Om ikke andet underholdningsværdien med at fylde balloner op, så den er skrevet op på lystavlen!

  SvarSlet
  Svar
  1. .....ja det var LIDT spændende om vi kunne gøre det uden at få vand i hele køkkenet hvis én skulle spring ;0) Men det gik uden problemer ;0)

   Slet
 6. Super idé, den kommer lige på huskelisten :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 7. Det må jeg prøve. Har lige købt en kæmpe portion balloner til børnefødselsdag og der kan bestemt godt undværes nogle til fordel for islygter. Det bliver søndagens hyggeprojekt med den store dreng.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det altså festligt ud med alle ballonerne i sneen, sjovt som alle har fået kulørt sne i haven.

  og en dejlig aktivitet for børnene

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...