Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 18. januar 2013

Lygtetid........ 


 ......et døgn med frost, liggende i sneen og ballonerne er frosset så meget at jeg bare MÅTTE tage hul på de første da jeg kom hjem. Super enkle at lave og smukkere bliver en islygte ikke.

De sidste får lige et døgn mere, så de bliver lidt tykkere og måske lidt  mere lukkede i toppen - og så blev der selvfølgelig lagt en ny sending ud i sneen.22 kommentarer:

 1. De er bare smukke, og jeg skal helt sikkert ud og købe balloner imorgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. .....det kan jeg godt forstå Gitte - det er også bare med at slå til nu hvor frosten ligger over landet ;0)

   Slet
 2. Hyggeligt ser det ud, og disse vindstille aftener hjælper så de ikke blæser ud. Folk på aftentur med hunden må vel også lægge mærke til det, og måske blive inspireret selv.....hmm hvor har vi lige vores pose med balloner.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke folk her i nabolaget der bliver inspireret i første omgang Henrik......der er nemlig ikke kig ind i haven fra vejen af ;0)

   Vindstille havde vi desværre ikke i går da billederne blev taget.....jeg var nødt til at putte fyrfadslysene ned i en lille stage for at de ikke skulle blive blæst ud med det samme......men det hjalp tilgengæld ;0)

   Slet
 3. Det er jo en sand islygtefeber der breder sig her i blogland :-) Jeg må vist i byen efter balloner ... De er smukke, dine lygter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Nana, sådan er det heldigvis med de gode ideer - det er som ringe i vandet....og hvilken fantastisk måde at dele på ;0)

   Slet
 4. Så fina dina ballonglyktor blev! Lika vackert som på Tivoli i juleljusprydning!

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anne.....men måske knap så prangende ;0)

   Slet
 5. ej... jeg har ingen balloner! Det ser helt magisk ud hos dig, super smukt :)

  SvarSlet
 6. Smukt ser det ud, meget stemningsfuldt. Jeg lage balloner ud på bænken i formiddags, hvis man ikke vidste bedre, ser det ud som om jeg er klar til en vandkamp ;-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg må medgive at det ser lidt spøjst ud med balloner der midt i sneen ;0) Glæder mig til at se dine smukke lygter ;0)

   Slet
 7. Smukt - det er hvad det er :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 8. Hvor er de smukke :-) Jeg er spændt på at se om mine er frosset. Fortryder nu at jeg kun lavede 2, må da vist hellere få lagt flere balloner ud i sneen.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du kan sagtens nå at fryse flere ........så der bliver til en hel allé ;0)

   Slet
 9. Kjempe fint. Ballonglykter gjør virkelig susen i hagen!

  Klem Vivi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er bare så fine, simple og enkle at lave .....smukkere bliver is med lys vist ikke ;0)

   Slet
 10. Det ser rigtig hyggeligt ud :-) Og det virker som en lidt lettere metode end den med at sætte skåle i fryseren - så den kan jeg vist overse at gå i gang med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt meget lettere at have med at gøre Susanne......mon ikke der er lidt rester af balloner fra en af din søns fødselsdage du kan fylde med vand ;0)

   Slet
 11. Ballonglygterne er virkelig fine, dem har vi efterhånden lavet i mange år (og jeg ved Helle faktisk har ideen fra Badut). Det er nu slet ikke min egen ide, men derimod en ide jeg så på et par norske blogge og ikke kunne modstå.

  Jeg må tilstå at så fine lygterne end er så er de altså knap så fine at have lys i som de andre typer af islanterner. Når de er rigtigt flotte og runde er de nemlig rigtigt svære for lyset at brænde flot i.

  Jeres have ser fuldstændigt fantastik ud med alle de lanterner. Jeg er især vild med børnenes, hvor er de da bare fine.

  SvarSlet
 12. Hvor er de blevet fine dine lanterner og dine smukke islygter. Det ser så smukt og fredfyldt ud i jeres have Dorthe


  Sjovt at fordi Anne fra Moseplassen tog det så var vi pludselig mange der kom i sving med produktionen.
  Men som Marina så rigtig siger er det jo en idé der er flere år gammel men hvad gør det når bare det ser smukt ud og vi først nu har opdaget de vises st... eller islygter :)


  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...