Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 12. januar 2013

Hanen var fuld......


.......af  lodder - fyldt med navne på alle jer der i ugens løb har lagt jeres lod og håb  ned i skålen for at være med i lodtrækningen om denne fantastiske bog: "Magiske Måneder", som jeg på fornem vist fik doneret af Helle Schjønning. TAK for det.

Spændingen skal nu udløses og vinderen blev:

Gitte H - med bloggen Fra frø til blomst. 

Tillykke til dig Gitte,  jeg lover dig nogle dejlige timer i selskab med den skønne bog. Alt du skal gøre er at sende mig din adresse.....UPDATE: tak for det  - bogen er på vej ;0)8 kommentarer:

 1. Tillykke til den heldige vinder :-)
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 2. Nøøøj - hvor er jeg heldig!!! Så kan jeg godt slette et ønske fra min fødselsdags ønskeseddel :-)Tusinde tak Dorthe - jeg glæder mig til at læse bogen og få ny inspiration. Jeg sender dig min adresse.

  Ha' en fantastisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. .....tak Gitte - den er modtaget og bogen klar til afsendelse når postbutikken igen holder åbent ;0)

   Slet
 3. Hvor er du bare heldig, Gitte - tillykke til dig:)

  SvarSlet
 4. Et stort tillykke til vinderen.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...