Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 5. januar 2013

GIVE AWAY

Tag et kig i bogen.........

..........det skete i disse dage for 3 år siden, at jeg kraftigt overvejede at genoptage mit blogger-liv efter et års  pause. Jeg tænkte længe og grundigt over det og en dag sidst i januar 2010 tog jeg igen springet, jeg slettede ALLE gamle indlæg  på min blog fra 2008 og startede op på en frisk.

Læs evt. her - hvis du har lyst - i et meget tidligere indlæg om hvad/hvem der fik mig til at starte som blogger igen.


En beslutning jeg  - som I nok kan tænke jer - ikke har fortrudt ét sekund siden. Bloggen er i dag mit frirum eller min ventil, om I vil, fra hverdagen. Det er her og selvfølgelig ude i min lille  have jeg henter min energi og lader op efter arbejdsdagen hvor mange "bolde" ofte har jongleret rundt. Nogle vælger at løbe en tur, andre at shoppe eller strikke - jeg vælger at grave, nippe og skrive om min hverdags haveliv - det virker for mig.


Jeg har i den anledning af uventet vej fået muligheden for at udlodde en flot boggave i en give a-way - den første og af slagsen hos mig. Før jul skrev jeg til Helle Schjønning, forfatter til bogen "Magiske Måneder" for at bestille hendes helt fantastiske smukke og inspirerende bog til mig selv.  Bogen er en smuk almanak fyldt med gode ideer til årets højtider, forårets komme, sommerens varme, efteråret forfald og vinterens mørke. Tryk på linket herover og tag et kig i den flotte bog.
Jeg skrev bl.a til Helle:
....Jeg har bladret bogen igennem hos en kollega og kunne næsten ikke rives
tilbage til virkeligheden igen. Din smukke bog er jo spræng fyldt med
gode ideer og lækre opskrifter........dine  fyldte appelsiner står til
snart at blive afprøvet - måske i juleferien. Næste gang frosten sætter
ind er jeg også nød til at prøve ballonlygterne........super simpel og
hyggelig ide. Hatten af for at du tog springet og begav dig ud i din
store drøm.....
 .........og selvfølgelig - at jeg nok "desværre" blev nødt til at gøre lidt reklame for hendes bog på bloggen og i det små dele lidt ud af hendes gode ideer.....for de er da bare simpelthen for fristende. Som tak kvitterede Helle, uden nogen form for forpligtelser til mig, ved at putte en ekstra af de skønne bøger i pakken og hvem andre end jer gode med-bloggere skal nyde godt af det ???

Sådan deltager du:

Skulle du have lyst at deltage i denne give-away så smid en lille kommentar til mig herunder og meld dig gerne under fanen som fast læser hvis du ikke allerede har gjort det - lav gerne et link  hvis du skulle have lyst, men det er bestemt ikke et must.

I næste week-end 12/13 januar 2013 vil jeg så trække lod blandt alle de der er interesseret.

Alle kan deltage - blogger eller ej, dansker, nordmand eller svensker ;0)


  
Tusind tak til Helle Schjønning for at gøre denne give a-way mulig - det var jo bare slet ikke hensigten med mine ord. Når det er sagt - så er bogen al reklame værd - hvis man som jeg elsker lækre billeder og let håndgribelige ideer til at krydre hverdagen med lige fra blåbærpandekager,  over islygter  til kogleblomster.

Tusind  tak til alle jer der følger med i mit haveliv - uden jer, ingen Frøken Solhat - det er en ren fornøjelse at have jer alle med på sidelinjen. At jeg ydermere efterhånden har mødt en hel del af jer IRL giver det hele lidt ekstra krydderi.

Glæder mig til dejligt blogger samvær i 2013 også.


48 kommentarer:

 1. Det ligner da en dejlig bog! Den vil jeg gerne være med i konkurrencen om at vinde :-)

  SvarSlet
 2. Det er da lige en af den slags bøger man bare MÅ eje - sådan en bog, der får en til at længes mod haven, men som også gør, at man kan holde ud at vente lidt endnu :-) Krydser fingre!
  Tina.kammersgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Søde Dorthe, jeg sætter stor pris på at du valgte at genoptage bloggeriet, for du har beriget min blogverden utroligt meget med både dine skønne, søde, smittende indlæg og også dine søde kommentarer hos mig og andre havebloggere. At Claus Dalby, som jeg har fulgt siden dag ét, fik dig på banen igen, gjorde jo også at jeg fandt din blog og senere selv fik lyst at til at blogge.

  Har lige smugkigget i Magiske Måneder, kan godt forstå at du måtte eje denne skønne bog og hvor fint af forfatteren at forære dig et ekstra eksemplar, som du storsindet sætter på spil her. Jeg ville elske at vinde bogen, som ser ud til at være et overflødighedshorn af kreative ideer.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe.Ja! jeg vil da også gerne vinde denne skønne bog.Jeg har kun blogget i
  9 mdr.men er er rigtig glad for at min søster fik mig lokket med.
  Sætter stor pris på alle de dejlige kommentarer fra alle jer skønne bloggere,
  og har allerede mødt en del af jer rundt omkring i landet til forskellige træf.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 5. Kære Frøken Solhat.
  Hvor er det dejligt du kom tilbage.. hvad ville det være ude dig herinde i blogverdenen. Jeg nyder din blog - din billeder er skønne og dine indlæg giver mig masser af inspiration.
  Jeg vil elske at vinde den fine bog.. og håber virkelig på mit held.
  Mange hilsner og rigtig god weekend fra Susan

  SvarSlet
 6. Så utrolig flott bok. Jeg er gjerne med på din give away.

  Ønsker deg en fortsatt fin helg! klem

  SvarSlet
 7. Kære Solhat,
  Dejligt initiativ. Den bog vil jeg gerne vinde - fornemmer ligesom at den er værd at læse!
  Jeg har heller ikke blogget specielt længe selv, men kan bestemt følge dig langt hen ad vejen, når du skriver at du har det med bloggen, som er det en ventil. Herlig formulering!
  Jeg krydser fingre,
  De bedste hilsener Mathias

  SvarSlet
 8. rigtig god ide, bogen ser spændende ud, vil da gerne være med

  Kirsten, Odense

  SvarSlet
 9. Det er rigtig dejligt, at du besluttede dig for at blive blogger igen, for det er altid en fornøjelse at besøge din blog. Og havde du ikke bloggen, så havde jeg jo heller ikke haft den fornøjelse at møde dig IRL og se din skønne have :-) Jeg var lige selv et smut tilbage på min blog og jeg startede op først i april også for 3 år siden.
  Du og dine ønskes et godt nyt år. Jeg er sikker på, at vi vil få et skønt nyt haveår - jeg vil ihvertfald glæde mig til at følge dig også i 2013.
  Knus Susanne

  SvarSlet
 10. Ja jeg læser jo også med og har gjort det længe :-) . Elsker bøger om have ,håndarbejde og meget andet med smukke billeder, så jeg vil også rigtig gerne være med.
  Venligst
  Tina :-)

  SvarSlet
 11. Ja jeg læser jo også med og har gjort det længe :-) . Elsker bøger om have ,håndarbejde og meget andet med smukke billeder, så jeg vil også rigtig gerne være med.
  Venligst
  Tina :-)

  SvarSlet
 12. Vilken låång bloggpaus vad bra att du började igen!
  Jag vill jättegärna vara med i din utlottning :-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 13. Det er altid frydefulde havebilleder og meget inspirende at læse med hos dig. Glæder mig til 2013ens havebloggeri :-)
  Bogen ser fantastisk ud og vil helt sikkert give mange dejlige fornøjelige timer hos mig.
  Godt Nytår :-)

  SvarSlet
 14. Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Det ser ud til at være en spændende bog.
  Jeg har meldt mig som fast læser.
  Glæder mig til at følge din blog 2013.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 15. Sødeste Dorthe
  Forgårs sad jeg og funderede over din fine nye headder og hvor flot din blog er blevet siden jeg kikkede ind her for 3 år siden og i begyndelsen smuglæste med for til sidst da jeg selv gik fra hjemmeside til blogning i marts 2010 at begynde at kommentere hos dig. Du og din dejlige blog er blandt mine absolutte favoritter, din blog indeholder alt det jeg kan lide - inspirerende og lærerige indlæg, du giver en bid af dig selv, dine overvejelser og et lille kik ind til dig som familiemenneske også og derudover smukke billeder. Sidst og ikke mindst har det været en meget stor fornøjelse at møde dig i det virkelige liv og jeg håber at vi ses i 2013. Hvis du på noget tidspunkt kommer til København, håber jeg at du kan sætte et par timer af til kaffe/the/vin/øl hos mig i Bagsværd;o)
  Tillykke med de 3 år<3
  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 16. Bogen står højt på min ønskeseddel, så jeg vil blive rigtig glad, hvis jeg er heldig at vinde :-)

  Jeg følger din blog med interesse og har forelsket mig i flere af de solhat, du har vist :-)

  Kh Mette Mette.ravnholt@post.tele.dk

  SvarSlet
 17. Det er en rigtig god bog. Har den også og kan varmt anbefale den.

  Håber du kører videre med bloggen i mange år. Jeg har nydt alle besøg hos dig og hænger gerne på. ;)

  Knus
  Eva

  SvarSlet
 18. Jamen kæreste Dorthe dog, er du klar over at din blog var en af de allerførste jeg fandt og faldt for, så det ville da være en katastrofe hvis du ikke var i mit blogliv :)
  Og så lokker du tilmed med denne skønne bog, den er jeg da helt med på og hvis jeg kunne slette de andres indlæg, såååeeeee..... - kunne jeg da aldrig finde på det!!!
  Fniis fra Friis ;)

  SvarSlet
 19. Jeg er ikke havemenneske selvom jeg bliver i godt humør, når jeg ser de lækre billeder du har. Tror mit nytårsforsæt skal være, at i år er året, hvor de grønne fingre skal findes.... de må være der :-)
  Så jeg vil vildt gerne vinde..helt sikker på det vil være den rigtige inspiration :-)
  Hilsen Gitte
  gbang@ofir.dk

  SvarSlet
 20. Jeg fik bogen til min fødselsdag, så jeg springer over. Men jeg kan kun være enig - det er en total lækker bog med masser af inspiration.

  SvarSlet
 21. Jeg melder mig straks under fanerne. Jeg har ikke bogen, men jeg har kogleblomsterne!
  På julemarked på kragerup Gods i november, var der en stand med denne bog, og en der demonstrerede, hvordan man kunne lave kogleblomster. Det må have været Helle, som var der. Jeg blev i hvert fald så inspireret, at jeg har produceret masser af kogleblomster a la Helle i løbet af julen. Der må være masser af inspiration til andre ting i den bog :-))

  SvarSlet
 22. Det låter som en underbar bok somj jag absolut äkert skulle gilla så jag är väldigt gärna med i utlottningen.
  vilken tur att du inte slutade blogga utan fortsatte och inspirera oss andra. Själv har jag också varit tveksam iblndför att det tar sån tid men när något är roligt så går det ju av bara farten.

  Kram Anna

  SvarSlet
 23. Det lyder som en skøn bog. Jeg har været fast læser af din blog længe, og nyder at læse din blog.

  SvarSlet
 24. Jeg har aldrig hørt om bogen før jeg nu læser dit indlæg, og jeg må sige, at du har fået solgt varen, den kan man vist IKKE leve uden, sikke mange gode ideer og timers læsning den giver.
  Tak for 2012 jeg glæder mig til at følge dig også i 2013.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 25. Hvilken herlig bog og ikke mindsst hvilken dejlig historie bag bogens tilblivelse. Den må helt sikkert blive den nye must-have!
  Jeg linker gerne til din give-away, den bog kan der ikke reklameres for meget for :o)
  Venligst Vibeke

  SvarSlet
 26. Den bog ser bestemt spændende ud, så jeg må også melde mig under fanerne! Det var en smuk gestus af Helle Schjønning, sådan at vedlægge en ekstra bog, synes jeg. Det var nu også en god anbefaling du fik skrevet, så er jeg ikke heldig, må den på min ønskeseddel!

  SvarSlet
 27. Denne bog lyder til at være rigtig kreativ og inspirerende. Lige noget for mig. :)

  SvarSlet
 28. Ih, den kunne jeg godt tænke mig. Den bog ser ud til lige at være lige noget for mig. Begyndte selv at blogger for et år siden, men stoppede igen efter kort tid, da jeg blev gravid med tvillinger og havde hovedet helt andre steder. Nu er jeg så startet op igen og kan mærke, at jeg har lyst til at skrive om alle de spændende og sjove ting man oplever med sit havearbejde. Og så er jeg selvfølgelig fast læser af din blog:-)

  SvarSlet
 29. Der er altid plads i min reol til en bog mere:-)
  Tænk sig at du næsten var ene og alene i havebloglandet i sin tid, så kan jeg godt forstå gnisten går i stå, men skønt at der er kommet gang i danske havebloggere, og det ser ud til, at der kommer flere og flere med hele tiden.
  Kh Bente

  SvarSlet
 30. Kære Dorthe,
  Åh, den bog ser lækker ud - og med mange gode ideer - den vil jeg gerne vinde. Du hører også til blandt de første bloggere jeg fulgte, og du har bare at blive ved, for din blog er SKØN :)

  SvarSlet
 31. Uha en salgstale der vækker min opmærksomhed og læselyst....jeg er en af dem der ikke fik en eneste bog i julegave, så nu håber jeg heldet daler ned her.
  Anede ikke du havde været i gang med bloggen så længe - imponerende siger næsten-nybegynderen her;0)

  Mange hilsner og skøn søndag fra
  Katinka

  SvarSlet
 32. Kære Dorthe - skøn give-away. Har aldrig deltaget i den slags lodtrækninger før, men den bog ser skøn ud.
  Og så ville det være dejligt med en gave fra dig :-)

  Knus
  Lone

  SvarSlet
 33. Tillykke med 3 års jubilæet. Jeg er glad for at du fortsatte med at blogge, da jeg virkelig nyder at læse dine indlæg :-)

  Den bog kunne jeg godt tænke mig at vinde.

  God søndag

  SvarSlet
 34. Kære frøken Solhat

  Jeg er fuldstændig vild med den bog - elekser simpelthen alle de lækre fotos og de mange dejlige ord der bliver brugt. Jeg er selv vild med at fotografere og elsker bøger så for mig er det nærmest en skat med sådan en bog!! il meget gerne deltage i at vinde den.
  kh Mette

  SvarSlet
 35. Stort tillykke herfra også, er altid glad for at kigge ind til dig. Nyder dine billeder, og at du altid er så god til at dele dine gode idéer.

  Bogen ser da helt vidunderlig ud, kan godt forstå du bare blev nødt til at eje den.

  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 36. Også jeg er glad for, at du valgte at opstarte din blog igen. Jeg læser dine indlæg med stor fornøjelse og nyder dine mange, dejlige billeder :o)
  Jeg vil da gerne 'smide et lod i puljen' for at vinde bogen - den ser spændende ud.
  Mange havehilsener
  Christel

  SvarSlet
 37. Den bog ser altså også rigtig god ud. Og en super flot gestus at sende en ekstra.
  Håber at blive den heldige.
  Mvh
  Janne

  SvarSlet
 38. Jeg vil meget gerne deltage i lodtrækningen om den fine bog. Har lige været en tur på nettet og læse lidt mere den :-)

  SvarSlet
 39. Jeg vil også meget gerne være med :-) Den lyder lige til at være en bog for mig.

  SvarSlet
 40. Hej Dorthe/Frøken Solhat.
  Det lyder sørme som en dejlig bog, og oven i købet en bog som jeg slet ikke kender. Jeg vil meget gerne deltage i din Give Away.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 41. Hej Dorthe
  Nok ikke mange chancer her i sidste øjeblik, men bogen er skøn så jeg tager chancen. Dejlige billeder i din årskalvakade som jo viser at alle måneder i året har deres charme.
  Mange hilsner fra en anden Dorthe

  SvarSlet
 42. Hvor er jeg glad for at du genoptog din blog, her er altid så hyggeligt at kigge ind. Man bliver i så godt humør. Jeg har aldrig set den bog før, men ih hvor ser den spændende ud, den måtte gerne stå på min reol!!!

  God weekend
  Bente
  H2@email.dk

  SvarSlet
 43. Kære Dorthe

  Glædelig weekend! Hvis jeg kan nå det, deltager jeg også gerne i konkurrencen :-). Har faktisk fået anbefalet bogen af en (have-)ven, som siger den er super god og anvendelig.

  Iøvrigt tak fordi du inddeler tidligere år i måneder. Jeg tilbragte en af årets første dage med at kigge tilbage og glædedes/inspireres over de indlæg, jeg ikke havde set, da de var udgivet, før jeg begyndte at følge med :-). Så tak for det.

  Mange hilsner
  Stinne, Aalborg

  SvarSlet
 44. Tak fordi I alle har lyst til at deltage. Jeg lukker nu for tilmelding til lodtrækningen og lige om lidt vil den lykkelige vinder blive trukket ud af puljen.

  SvarSlet
 45. Hello there! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
  There's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Cheers
  Feel free to visit my web blog : Full Report

  SvarSlet
 46. Hello! I could have sworn I've been to this web site before but after going through a few of the posts I realized it's
  new to me. Regardless, I'm definitely happy I found it and I'll be book-marking it and checking
  back frequently!

  Here is my page; www.cfnmfever.net

  SvarSlet
 47. If you are going for finest contents like I do, only pay a visit this site daily since it presents feature contents, thanks

  My web blog :: http://www.jnmassage.info/

  SvarSlet
 48. Aw, this was a really nice post. Spending some time
  and actual effort to create a very good article… but what can I say…
  I procrastinate a lot and don't seem to get anything done.

  Feel free to visit my page; real party porn

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...