Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 16. januar 2013

Det er koldt derude.........


.........og solsorten må puste sig op for at holde på varmen i de korte pauser den holder i æbletræet væk fra foderbrættet.

Ingen vind og døgnfrost gør at sneen stadig for lov at ligge på træernes grene.........og syrentræet gør det smukt i vinterklæder.
9 kommentarer:

 1. Dejlige billeder af hr. solsort :-)

  SvarSlet
 2. Man ser tydeligt, at det er koldt.

  SvarSlet
 3. Ja koldt og vidunderligt smukt. Fine solsort billeder. Det ser ud til at det er et tykt lag sne i har fået.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 4. Fiiiin frakke du har fået dig også... og så fint pyntet med den gode Hr. Solsort.
  Smukt :-)
  Knus Susan

  SvarSlet
 5. Det er såååeeeee smukt... :)

  SvarSlet
 6. Så vackert! Även här har det varit vindstilla så att snön ligger kvar på alla växter och i dag när solen sken var det bara så vackert!

  Kram

  SvarSlet
 7. Det er bare så smukt! Ja, solsortene puster sig meget op disse dage, de må fryse de stakler. I har iøvrigt fået mere sne end her, det er rigtig smukt med så meget sne på grenene :)

  SvarSlet
 8. Ja det er en smart mekanisme de har de kære solsorte, sådan at puste sig op. Vi har også et par oppustede siddende i omkring i træerne. Det jeg ikke forstår, når jeg smider æbler ud til dem, er hvorfor de gider at bruge så meget energi på at slås om frugten?

  SvarSlet
 9. Ja jeg ville godt nok også puste mig op hvis jeg skulle bo derude i kulden :-)

  Dejlige billeder.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...