Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 10. august 2012

Sommertavs................ aktivíteten på bloggen har nærmest  været lig nul og besøg hos jer, ikke-eksisterende de sidste par uger  - hvis der er nogen derude der er i tvivl, så er det simpelthen fordi jeg er ved at trække de sidste timer af min sommerferie i langdrag - for endelig blev det vores tur.

Efter vasketøj i enorme mængder og venindehygge i aften - ja så kigger jeg forbi igen.

På mandag er det hverdag.............men inden da skal de sidste dage nydes i haven med et kommende højtryk........og ja det er hvad de har lovet de kære meteorologer............

........ET HØJTRYK!!!!!!

13 kommentarer:

 1. Jeg tror, at det er sundt ind imellem at holde helt fri, også fra bloggeriet ;-)
  Jeg startede i mandags på arbejde, men er endnu ikke helt oppe i omdrejninger rent blogmæssigt. Faktisk er det her den første kommentar i laaang tid ;-)

  SvarSlet
 2. Håber du har nydt din ferie og nu er veludhvilet og klar til dagens dont både på job og blog :o) Disse ferieuger spurter afsted og det gælder virkelig om at holde tungen lige i munden og nyde i fulde drag, - med eller uden højtryk!

  SvarSlet
 3. Her er det også hverdag igen på mandag. Det er så skønt at have ferie, som sædvanlig er den bare aaaaaaalt for kort, men sådan er det jo.

  SvarSlet
 4. Højtryk ja og her øser det ned, det synes jeg ikke, de havde lovet :o)
  Nyd de sidste dage, inden arbejdet startet.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 5. Ja, klart resten af feriedagene skal nydes med højtryk :-) - det skulle heller ikke være noget problem, sol som regn, i din skønne have!
  Kh
  Rose

  SvarSlet
 6. Hej. Ja, jeg synes også du skal nyde de sidste dage, lynhurtigt er man i den gængse hverdag igen, men det er også dejligt.

  SvarSlet
 7. Hej Dorte.Dejligt at høre fra dig igen.Men nyd nu dine sidste feriedage.
  Os bloggere løber ikke nogen vegne.
  Håber det med højtrykket holder, da vi skal holde vejfest i morgen.
  Rigtig god weekend til dig Jette

  SvarSlet
 8. Hej - jeg tænkte nok du var på ferie når du ikke har reageret på et lille drilleri fra min side - nyd de sidste solskins-ferie-have-dage.
  Kh Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. ....ok søde :0) Nu bliver jeg jo nysgerrig - og må på jagt -hvor finder jeg mon lige det drilleri henne ???;0)

   Slet
 9. Nyd din sidste ferieweekend udenfor, søde Dorthe og tag en masse billeder af din smukke have, som du kan glæde dig selv og os med når højtrykket har forladt landet igen.

  Super lige at hilse på dig i aftes :)

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro den nydes Ulla....men det ved du jo ;0)

   Lige over - det var rigtig hyggeligt og en glædelig overraskelse der midt på pladsen at se dit smilende ansigt. Håber I efterfølgende hyggede jer lige så meget som vi gjorde.........det er altid godt med nogle gode trommerytmer og lidt violin klang ;0)

   Slet
 10. Nyd ferien og ..... haven. Glæder mig til at se lidt billeder :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...