Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 12. august 2012

Det giver en lidt skæv vinkel.......


.............når det der nærmest kan udråbes som årets første rigtige sommerdag endelig ramte haven og en stor del af tiden blev dasset væk i hængekøjen.

Det gik ikke efter planen - vejret var simpelthen for godt til at sidde inde foran skærmen og oven i hatten var jeg bare for træt til at lave det  der lignede havearbejde........ timerne fløj i takt med at hængekøjens rolige vuggen fik øjnene til at glide i.

Det er bare så skønt at  være hjemme på "prærien" igen, nu hvor solhattene  for alvor træder i karakter og  hvor biernes summen, svirrefluernes svirren og sommerfuglenes flaksen får én til at føle man ligger lige midt på botanikkens motorvej kun iblandet den hyggelige galen fra genboens hane et hundeglam og naboerne glade grin  - ja så får man helt lyst tl at gentage gårdsdagens program......

.......himlen er blå og så vidt vides er hængekøjen stadig ledig..........så vi ses  ;0)


PS - for de kvikke - hængekøjen er ny - det var en nødvendighed :0)12 kommentarer:

 1. Forstår godt hængekøjen trak ;-)
  Skønt du kunne ligge der og nyde dine fine solhatte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. .....ja det var en god afslutning på en skøn ferie :0)

   Slet
 2. Hej Dorthe
  Så må du tage en dag mere i hængekøjen, det er stadig fint vejr til at nyde det i den.
  Jeg var lige en tur igennem dine solhatte, for jeg havde en, som jeg ikke kunne huske navnet på. Jeg fandt den heldigvis hos dig, Fatal Attraction den er så skøn.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Fatal attraction har en super lækker farve.....mine er dog ikke srunget helt ud endnu.....men farven er ved at åbenbare sig derude :0)

   Slet
 3. Jamen, hvorfor dog ikke gøre det? Den måske lidt skæve vinkel er da helt forrygende - super skønne solhatte der er i deres bedste form!
  Jeg har lige læst en artikel om kvinders dårlige samvittighed og her fandt jeg ud af at jeg skal holde op med at sige og tænke "jeg burde bla, bla, bla.......", kender du den formulering?
  Rigtig god søndag.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. ....den kender jeg alt for godt Lisbeth .....men jeg er nu med alderen blevet bedre til at lade stå til ind i mellem - heldigvis for det ;0)

   Slet
 4. hej Dorthe.Ja! jeg synes også at du skal nyde den sidste feriedag i hængekøjen.
  Ukrudtet løber ikke nogen vegne.Skønne solhatte du har,og hvor står de
  flot.Jeg slapper også af efter en dejlig vejfest i går.
  Rigtig god søndag til dig-knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. ......der blev slappet af - men også ordnet lidt i krogene - en skøn blanding af afslapning og nussen rundt i bedene :0)

   Slet
 5. Precis rätt! Låga rosor framför balkongen, så att inte din riddare sticker sig!! ;-)

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja jeg måtte jo efter nærmere overvejelser følge dit råd og flytte buksbommene igen :0)

   Jeg håber ridderen er lidt hårdfør og ikke har noget imod torne ;0)

   Slet
 6. Synes du har brukt soldagen meget fornuftig! De beste minnene er fra de dagene man nøt det fine været - ikke de dagene man jobbet vekk ;)
  Gratulerer med nye hengekøye - måtte du få mange koselige timer i den! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og velkommen i min lille have Tigertina - du har ret det er lige sådanne dage de gode minder stammer fra .....og min blev mindeværdig ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...