Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 17. august 2012

Jeg trænger.......................noget så gevaldigt til at komme ud og røre min havemuskel. Den har været en hektisk 1. uge hvor familien har forsøgt at finde ind i en hverdag efter en skøn, skøn ferie. Haven  (og huset) har været nedprioriteret i en sådan grad at det næsten er uhørt på denne årstid.....ikke en gang hængekøjen har fået en svingtur.

Nu har jeg fri og er træt som et ondt år og den bedste kur mod en så hektisk uge er et par timer i haven .......hvor solhattene skal nydes og pusles om :0)
Tennesse Solhat og Rosenslynge14 kommentarer:

 1. Nyd dine fritimer i haven denne skønne eftermiddag. Det er altid lidt barsk at komme tilbage på arbejde og i hverdags gænge igen efter en lang ferie. Er sikker på at strategien med solhatte-nusseri er den rigtige :)

  Jeg har også lige været ude at se til mine solhatte efter en lang uge, men må pænt vente med mere havetur til i morgen. NU kalder altså de huslige sysler.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 2. God arbejdslyst og god weekend, dejligt med en tur i haven og på en hård uge.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Det låter bra: "att röre min havemuskel"! Ha det så bra i ditt solhatts-paradis!
  Kram
  katarina

  SvarSlet
 4. Det lyder måske fjollet; men som pensioneret gymnasielærer savner jeg faktisk den specielle fredags-nu-har-vi-weekend-lad-os-hygge-os-lidt-i-haven fornemmelse. Til gengæld savner jeg slet ikke en weekend med engelske stile, der skal rettes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen Marie....og jeg kan godt følge dine tanker.......for følelsen af week-end er ikke ringe :0)

   Slet
 5. Høres ut som en god ide! Jeg har også første uke, en hektisk uke, etter ferien - og hagen har fått seile sin egen sjø. For første gang i sommer måtte krukkene vannes, så det har jeg fått gjort etter jobb i ettermiddag.

  Ha en fin helg!

  SvarSlet
 6. Pyha ... kender godt fornemmelsen af "efter-ferien-udkørt" , og jeg har endda kun været igang i to dage :-) Men jeg skal også slappe af i haven i weekenden, og se om ikke der skal luftes en liggestol eller nusses om planterne. Om ikke andet så kan jeg da vande lidt krukker.
  VH Nina

  SvarSlet
 7. Hej!

  Ja, det tager noget tid at komme ind i hverdagsrutinerne efter en dejlig ferie. Nu efter to uger er vi næsten ved at være der - men skønt med weekend :-).

  Det smukke stativ på billederne, hvor har du mon det fra?

  God solskins- og haveweekend
  Stinne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stinne og velkommen til i min lille have.......jeg har købt det af en der selv laver dem i sin fritid........han sælger dem ved vejen i Hald ved Ørslevkloster. Han laver rigtig mange fine ting ;0)

   Slet
 8. Smukke sommerbilleder. Jeg kan godt forstå at man vælger at komme i haven.
  Det er det bedste afstresningsmiddel der findes.
  Ha`en god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og også velkommen til dig.....hyggeligt du kigger ind.Haven er det rette sted at være i disse dage når solen varmer for alvor ;0)

   Slet
 9. Ja - jeg har også overstået første arbejdsuge. Det var godt nok "op ad bakke" med store bunker der ventede på skrivebordet/i mailboksen og en helt forkert rytme i kroppen.
  Nu skal jeg have en dosis sommerhushave og lege "ferie" et par dage :o)
  Det kan jeg li´!
  God weekend - Kh Berit

  SvarSlet
 10. Nydelig solhat. Det er godt å kunne vandre ut i hagen, for å finne igjen litt ro og stillhet!

  Nyt helgen! Klem

  SvarSlet
 11. Tusind tak til alle i andre søde havenisser også.....skønt I slår et slag forbi i sommervarmen :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...