Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 27. august 2012

Sneek peek...............


.........."kabinen" til vores udebruser  har taget sin form og jeg håber på at kunne få sat de sidste penselstrøg i dagens løb.....jeg mangler lige at male alle enderne på lægterne - så skal I nok få at se ;0)
 
Dejligt med en feriedag oven på en week-end fyldt med byfest strabadser og festligheder - så det ville ikke gøre noget om de tunge mørke skyer der hænger derude fortrækker sig lidt mere.


20 kommentarer:

 1. Wow, så gjorde I alvor af det... Den skal der nok blive god brug for på en varm sommerdag, og måske er vi heldige at få et par stykker mere i år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....jeps. vi satser på mange gode sommerdage i årene frem over :0)

   Slet
 2. virkelig spændende..... ser frem til at høre når i har prøvet den ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....den er skam prøvet flere gange med succes - den er bare ikke helt færdig endnu......tiden har ikke lige været til at få det gjort.....men nu nærmer det sig :0)

   Slet
 3. Skønt med en bruser i haven - det er også mit store ønske :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....ja det er skønt - og ungernes store drøm ;0)

   Slet
 4. Mon du bliver vinterbader? :0)

  SvarSlet
 5. Ja men det bliver da lækkert med et brusebad derude :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....det tror jeg Lisbeth....og så må vi jo krydse fingre for et par varme somre snart ;0)

   Slet
 6. Dejligt at være i god tid, det kan jo være det bliver en dejlig hed sommer til næste år.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Margrethe - vi har jo lov at håbe ;0)

   Slet
 7. Jeg venter spændt på fortsættelsen. Vi har selv sådan en udebruser, der bare står og venter på den rette plads (og det har den gjort i en del år efterhånden), så jeg trænger til inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* fortsættelsen er nu på - lidt forsinket da mine intensioner om et indlæg mandag aften blev skudt i sænk :0) Du må gerne lade dig inspirere ;0)

   Slet
 8. Du har nu altid en masse gode tiltag. Holder du åben have snart??? Kan sagtens afse tid til at se din have :O)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Sødeste Marlene - tror ikke helt jeg er moden til åben have........men en aftale med en morsingbo eller to kunne nok altid falde på plads :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...