Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 20. august 2012

Hvor end jeg kigger hen........


.....er der kaskader af blomster.....and I love it.

Nu er grillen tændt og benene skal  smækkes op et sted derude - i skyggen vel at mærke....det er aldrig for sent med en siesta :0)

19 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig, det gælder om at nyde det mens det er der;)
  Jeg synes at tørkedøden er tæt på her, så det ser trist og vissent ud mange steder og jeg kan tydeligt se at jeg ikke fik sået så mange sommerblomster som dusksalvie, cosmos o.l.

  SvarSlet
 2. Jeg orker heller ikke at så sommerblomster, så min nye sensommerfavorit....solhatten, er jo helt perfekt til at give liv i haven på denne tid.
  Jeg mangler bare lige at mine planter skal blive lige så store og frodige som dine på dagens billeder. Mine er stadig nogen "slanke" eksemplarer.

  SvarSlet
 3. Skønne billeder og hvor er vi heldige, vi har vores haver og ikke sidder i en varm lejlighed uden mulighed for at lave gennemtræk.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 4. Kjempe flott blomstring! Ha en kjempe fin ny uke!

  Viviklem

  SvarSlet
 5. Min have er lidt for ung til at præstere kaskader lige nu. Solhattene er ikke store nok, og der er iøvrigt ret tørt, så du skal virkelig sætte pris på dit fantastiske flor :-))

  SvarSlet
 6. SKØNNE kaskader du kan fremvise, særligt den røde clematis øverst til venstre - jeg er vild med den!! Den eneste clematis-kaskade jeg kan fremdrive er den du har på det nederste venstre foto, har du mon navnet på den?
  Håber du nød din eftermiddagssiesta i skyggen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den røde øverst er södertälje og den er meget trofast. Den smukke lille sag forneden til venstre er den skønne minuet ;0)

   Slet
 7. Vildt flot som dine blomster står... men er det ikke også lige som om at det hele bare har ventet på at det skulle blive varmt? Sådan føles det her hos mig... Meget er kommet igen - og står rigtig fint.
  Fortsat god aften.
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 8. Skønne blomster at holde siesta iblandt:)

  SvarSlet
 9. Din have er så smuk og frodig :)
  Og du er godt til at nyde at holde pauser i den:)

  SvarSlet
 10. Hold da op en smuk blomsterpragt, det er da lige til at blive glad i hatten af :-)
  Hyg dig søde Dorthe.
  Kh Lone

  SvarSlet
 11. Imponerende mange blomster du har selv efter først blæst, så stærk sol og varme. Hvor er det smukt. Tak for synet. Og tak for svar i fredags om dine fine stativer. Den oplysning gemmer jeg lige... De kunne også passe fint her hos mig, nemlig :-).

  Mange hilsner
  Stinne (der jævnligt kigger med på din blog med dejlige fortællinger og billeder :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare så lidt Stinne.....og du skal altid være velkommen ;0)

   Slet
 12. Så vackra klematisar!

  Ha en finfin onsdag,
  Rebecca

  SvarSlet
 13. Hvor har du dog mange smukke blomster.
  Gode billeder.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 14. Kære Dorthe

  Jeg har i år købt yderligere klematis i gruppe 3 og er helt muggen over, at jeg ikke også har kaskader. Det skyldes måske, at andre planter har skygget for meget. Øv. Håber de tager revanche næste år.

  Jeg spurgte for et par indlæg siden, om jeg kunne have solhatte i krukker, og det har jeg siden fundet ud af vist nok kan lade sig gøre. For det er da en fejl, at jeg ikke har en eneste solhat! Dejlig billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ærgeæigt men mon ikke de kommer næste år - det kan være de har travlt med at etablere rødderne :0)

   Solhatte kan som jeg så vidt jeg husker også svarede sagtens trives i en krukke ;0)

   Slet
 15. Tusind tak for alle jeres skønne kommentarer - jeg bliver da bare så glad efter flere dages nonblogging for at se at I holder ved ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...