Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 14. august 2012

På disse breddegrader.........




......og længdegrader gik solen ned kl 21.02..........det er skrækkelig tidligt når nu sommeren endelig er kommet - men på den anden side - når nu alle mand er trætte efter at hverdagen har ramt os, så er det måske meget godt........det er trods alt lettere at drive ungerne i seng når solen ikke ligefrem danser ind gennem vinduerne.

Der en mange glæder ved at hverdagen er kommet tilbage.......og en ekstra lille bonusglæde i dag var da jeg på arbejdet blev overrasket af et par tre-årige piger og deres betænksomme mor. Jeg er nu den lykkelige ejer af den skønneste lilla røllike "Lilac time".....og jeg ved lige hvor de skal stå. 

Endnu en gang tak til dig og dine skønne unger ;0) 



12 kommentarer:

 1. Du forstår lige at få det positive frem i alting, hvor er du skøn :) For, ja, jeg synes også at det bliver meget tidligt mørkt og køligt og kan tage mig i at ærgre mig lidt over det. Syntes lige det var maj... Nå, men vi skal bare tilpasse os og se fordelene i det også.

  Nyd de næste solskinsdage sammen med de dejlige orange-røde solhatte og det andet rød-gule guf :)

  Knus...

  SvarSlet
  Svar
  1. ....man må prøve Ulla...:0) - og årstidernes skiften vil jeg bestemt ikke undvære.......men sollyset må gerne blive lidt længere :0)

   Slet
 2. Heldige dig. Den kan du glæde dig over i mange år.

  Jeg mødte en familie i badetøj på vej hjem fra en (sikkert) lang dag på stranden i dag. Kl. var lidt i 17, og det virkede helt forkert. For mig er efteråret på en eller anden måde lige om hjørnet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg også gøre kan du tro :0)

   ........ja badesæsonnem starter lidt sent i år.....men mon ikke vi kan satse på en god sensommer og start på efteråret.....jeg håber :0)

   Slet
 3. Det er ikke alltid like enkelt å få ungene i seng når det er sommer! Merker at det ikke er helt sommer enda, for det blir fort mørkt her også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ikk ealtid dynerne trækker.....men efter 1. skole uge er de ved at være trætte ;0)

   Slet
 4. Dejligt med sådan en gave, der var du heldig.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. .....jeg føler mig sørme også heldig kan du tro :0)

   Slet
 5. Tillykke med dine nye søde blomster Dorthe... Tja sensommeren er over os med sin dejlige varme og skønne milde vejr... Det er dejligt at vi når at opleve det også i år.

  Ha' en skøn dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette.....sensommeren byder på gode dage....og der er mere i vente i week-enden ;0)

   Slet
 6. Beautiful photographs, marvellous nice climate. I am greeting

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...