Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 24. november 2011

Tjaaaaa.....
.....her er der vist gået november i den.........det er ikke blevet tid til så mange udendørssysler som jeg kunne ønske...........mørket falder alt for hurtigt på, så jeg når ikke rigtig at komme derud, når jeg kommer hjem fra arbejde. Men sådan må det jo være ind i mellem.....

Pikstenene omkring træet og rundt om den opstammede Snebollebusk har Claus for længst sørget for at få lagt......jeg har bare ikke nået at vise det, men her ser i resultatet. Ved platantræet har han valgt ikke at lægge stenene helt inde ved stammen i spænd men istedet lagt dem løse så de kan bevæge sig og flyttes da stammen skal have mulighed for at blive tykkere.

Forleden fandt jeg dog lige lidt havetid til at hænge denne fugledimmer op i stjerneespaliet på Platantræet..........espaliet var ikke helt i vatter og lige netop denne havde den rette tyngde så det nu sidder pænt og lige. November har jo stadig ikke budt på de traditionelle blæsevejrsdage så espaliet har stadig til gode at vise det kan bestå prøven i riv og rusk.
Når vi når til week-enden håber jeg på et par timer til et julemarked i nærheden ellers er det vist på tide at jeg får kigget lidt på den halmkrans der ligger og venter sammen med gran og andet pyntegrønt ude på terrassen. Glæder mig helt vildt til et par timer derude. SUK ;0) 


14 kommentarer:

 1. Det er altså vildt spændende med den platan. Glæder mig til at se billeder af den til sommer med blade på :-)

  SvarSlet
 2. Flot arbejde, Claus har lavet :-)
  Og det ser hyggeligt ud med den fugle-ting til at tynge dit træ. Får de så lidt mad i den? :-)

  SvarSlet
 3. Det ser flot ud med de piksten om træerne. Det bliver spændende at se plantantræet vokse til.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 4. Uh, din 'fugledimmer' er dejlig.... Pas nu godt på den - og platanen, hvis det nu bliver det blæsevejr i weekenden, som de hele tiden taler om.

  Jeg ønsker mig også udelukkende flere lyse timer i julegave - man siger at de kommer helt af sig selv. Først om nogle måneder dog. Så vi må vente, Dorthe...

  Stadig skønt at se dine billeder!

  kh Anne Mette

  SvarSlet
 5. Jeg tror Anne Mette har ret, den kommer til at stå sin prøve i weekendens blæst. Men jeg tror på det går. Pikstenene ser flotte ud, det er han god til.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. En herlig fugledimmer og flot arbejde med pigstenene. Håber alt det bedste for blæsevejrstesten i week-enden... :o/

  SvarSlet
 7. Vivi.....ja det gør jeg bestemt også ;0)

  -----

  Hanne.....ja ham sætter jeg pris påi flere henseender ;0)

  Ja lige nu er der solsikkekerner der i.....så må vi se om de finder derind ;0)

  -----

  Annette tak......jeg har noget medpiksten......det er smukt og rusikt på den skønne måde ;0)

  Anne Mette.....ja det bliver spændende at se om den består sin ikddåb hvis meteorologerne får ret ;0)

  Ved egentlig ikke om den er berenet tilfugle mad......jeg har haft fyrfadslys i den i sommer og også vand.......men har endnu ikke set fugle i den.....ved ikke om den er for trang til de små bevingede væsner ;0)

  Ja store julegaver med masser af solskinstimer ;0)

  -----

  Lisbeth....tak......ja det har han vist et godt tag på den gode Hr, Solhat :0)


  -----

  Tak Fru Friis.....jeg krydser også hvad der krydses kan når den tid kommer......det garanterer jeg ;0)

  -----

  SvarSlet
 8. Hej. Det ser godt ud med de sten. Det er spændende med platantræet, jeg håber ikke, det tager skade, hvis stormen kommer på søndag. Jeg glæder mig til at se billeder af træet til foråret.

  SvarSlet
 9. Hej!
  Visst är det otroligt väder vi har?
  Violiner finns nog mest i Danmark för det är därifrån de kommer.

  Allt väl?

  Ha det gott
  Annika

  SvarSlet
 10. Ja det er ikke mye man rekek ri hagen før det blir mørkt. Dagene er merkbart kortere. man får nesten sette opp byggelys om man skal gjøre noe:) Gleder meg til å følge med treet ditt:) Herlig med slike tak i hagen:)

  SvarSlet
 11. Annika......tak alt er vel.....tiden flyver bare alt for hurtigt ;0) Jeg må på udkig efter de der violiner i luften....de er smukke ;0)

  -----

  Linda - ja byggelys er bestemt en løsning:0) Nu tror jeg jeg vil prøve med nogle lyskæder i week-enden.....så hjælper det nok lidt på lyset ;0)

  SvarSlet
 12. Pist væk er november nu mangler vi blot december - det rimer :O)...og pludselig er det marts og forår....og så starter det helt forfra :O)

  SvarSlet
 13. Du må komme til Sjælland i morgen med din halmkrans for vi får i følge vejrudsigten et par solstrejf. På den anden side flytter den over til jer på søndag, så du kan jo også bare vente tålmodigt :-).

  Godt julemåneden står for døren. Det er en perfekt afledningsmanøvre i forhold til vejret.

  God fornøjelse med kransen og hvad du nu ellers finder på af skønne sager. Måske får vi det at se ;-)
  Birgitte

  SvarSlet
 14. Susanne.......ja tiden går trods alt hurtigt selv om vi længtes ;0)

  -----

  Birgitte.....ja det kunne være hyggeligt ;0) Her er der regn og rusk lige nu så det ender med kransen må ind i køkkenet i stedet......der er ikke lige just vejr til at stå ude i ;0) Håber på der bliver tid til en tur til julemarked på Vitskøl kloster en af dagene.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...