Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 27. november 2011

Den første julehygge........ ...............der gik ikke to minutter fra at jeg havde taget gran og kogler ind i køkkenet før Maria og hendes overnattende veninde stod med julelys i øjnene og en klar forventning om at de nu skulle til at lave juledekorationer - og selvfølgelig skulle de da det. Kort efter havde jeg gran, mos og ler over det hele og to lykkelige piger der måtte afsted til købmanden for at købe julekugler, da de ikke var helt tilfredse med udvalget i den noget slunkne dekorations kasse.

Ingen bånd og sløjfer men med fælles hjælp fik vi dog kreeret en ganske flot adventskrans der nu står med sit første lys tændt og spreder den første julehygge inde i stuen.

Nisserne ja.......de fik lov at vente - jeg var ikke helt mentalt klar......men se det bliver jeg til december - det ved jeg af erfaring ;0)

***************************************************************************

SUK.....vores computer stod af i morges........efter en god nats hvile nægtede den pure at lade sig tænde  igen. Så nu er den pakket ned for at komme til service.......gad vide hvor længe det vil tage - jeg krydser fingre for at det er en bagatel.

10 kommentarer:

 1. Dejligt når ungerne vil hjælpe og deltage, da bliver hyggen dobbelt stor.

  Fin krans, I fik lavet.

  Øv med computeren, håber da at den hurtig er funktionsdygtig igen. Sådanne ting SKAL bare virke. Hele tiden.

  Kh Ulla

  SvarSlet
 2. Dejligt i har haft en hyggelig stund med at binde adventskrans :-)

  Håber der snart kommer styr på pc´en igen, den er jo ikke til at undværre.

  SvarSlet
 3. Dejlig er din adventskrans, og på det første lys. Med venlig

  SvarSlet
 4. Det var en vacker adventskrans ni gjorde... jag väntar också en stund med tomtarna :-)

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 5. Hvor er det en sød krans, og det lyder så hyggeligt med de ivrige piger :-)
  Der er allerede kommet et par af mine elskede nisser frem her. Men jeg er så tidligt på den i år, så jeg tager det stille og roligt og pynter lidt op ad gangen. Det glæder jeg mig til, for jeg stresser ellers altid alt for sent :-)

  SvarSlet
 6. Super fint du har gjort, jag var lat och gick och köpte en klar men bara i basen och sen har jag bara gjort något enkelr med ängla vingar, bilder kommer på bloggen i veckan.

  kram Anna
  Hoppas din dag har varit bra

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin :-) Kan godt forstå, pigerne var glade.

  Øv med computeren - det er altid min "frygt", at min pludselig går i sort!

  SvarSlet
 8. Hvor er den fin.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 9. Hej. Den er bare rigtig flot. Det må have været hyggeligt med to friske piger og gran over det hele. Det var vel nok godt, I fik lavet den krans. Det er altid en begyndelse, du kommer helt sikkert i julehumør, når du kigger på kransen og ser hvor flot den er!

  SvarSlet
 10. Tak.....det var som altif hyggeligt når ungerne gerne vil være med......men det tager så lidt længere tid at rydde op fterfølgende ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...