Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 1. november 2011

Jeg smiler når.......

 • en af de sidste stokroser svøbes i klatrehortensiaens smukke gyldne blade. 


 • Når stjerneskærmen stadigvæk vælger at blomstre foran tempeltræet d. 1. November.


  
 
 • når bøgehækken og bøgetræet tager sin smukkeste efterårssdragt på.

 •  når nattefrosten stadig ikke har fået Snebollebusken til at smide bladene.

Håber også at I har grund til at smile :0)

20 kommentarer:

 1. Er imponeret over din stjerneskærm!!! Mine er da for længst afblomstrede.. Skønne billeder. Der er noget meget poetisk over efteråret.

  SvarSlet
 2. Og jeg smiler med :) Lad os håbe på at vejret holder lang tid endnu, og at vi får en mild vinter. Fordi vi fortjener det!

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå du smiler, det er da altsammen gode ting. Jeg har også meget grund til at smile, tænk på alle mine skønne efterårsfarver og roserne, der stadig blomstrer, ja og mange andre blomstrende planter, trods årstiden.
  Ja og så kan jeg bare gå ude og nyde dem hver dag :o)
  Tak for dit smilende indlæg.
  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Frk. Solhat - Jeg faldt lige over din fantastiske side, og jeg har fluks et spørgsmål, jeg kan se at du ligesom jeg er vild med bl.a stokroser - jeg har i dag fået en stor pose med frø fra hvide og lyserøde stokroser, men ved du hvordan man sår dem bedst og hvornår det er bedst at gøre det, og hvor de bedst kan lide at stå i forhold til solen/skyggen? Hende jeg har fået dem fra har kun selvsåede stokroser og jeg er nu haveejer så er ret grøn på det felt ;) Håber det er i orden jeg sådan er en spørge Jørgen med det samme :)

  SvarSlet
 5. Tak nas cieszą te ostatnie kwiaty teraz, jak będą nas cieszyć pierwsze wiosną. Pozdrawiam

  SvarSlet
 6. Heldig vis er der god grund til at smile:) Og du er simpelthen så heldig at kunne se de skønne blomster og farver i din have dagslys for pu-ha det blev pludselig tidlig mørkt.

  SvarSlet
 7. Visst är det otroligt med allt som blommar. Man undrar vad det är som händer. Om två veckor åker vi till Ny och där är det snökaos....hjälp

  Kram Anna

  SvarSlet
 8. Et stoooooouuurrrrt smil fra mig til dig. Tak for inspiration, tror jeg vil forsøge at nå i haven og smile lidt i morgen inden det bliver mørkt....

  Går nu rundt og nynner "Smile though your heart is aching...." :)

  kh Anne Mette

  SvarSlet
 9. Jeg smiler også over de dejlige billeder!

  SvarSlet
 10. Ja, kan man annat än smila när det är så fin höst med vackra färger och så det milda vädret.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 11. Det er rigtig skønne novemberbilleder ;-)
  Her har far frost været flere gange, så det kan jeg ikke helt hamle op med.

  SvarSlet
 12. Og jeg smiler når jeg ser så skønne billeder :-)
  Jeg har heller ikke meget tilbage efter at frosten var her et par gange, men til gengæld smiler jeg, fordi jeg har lært at glæde mig over skønheden i forfaldet også.
  Hvor er vi have-tosser dog rige mennesker :-)

  SvarSlet
 13. Jeg smiler, når jeg læser med på din skønne blog :) Og smiler også når jeg ser i min have at de skønne roser ikke er færdige endnu.

  Det er godt nok fine farver, du har i haven lige nu.

  Keep smiling :)

  SvarSlet
 14. Kan godt forstå, du smiler :-) Det ser dejligt ud.

  Mine stjerneskærm blomstrer også stadig - både de hvide og lyserøde. Fantastisk, at det kan lade sig gøre, når vi er i november måned.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 15. .....smil og verden smiler til dig :o)
  Et stort smil tilbage - skønne billeder, der er meget at være glad og smilende over, heldigvis :o)

  SvarSlet
 16. Anette :0) Det var min egentlig også.....men nu er der så dukket to nue stilke med blomster op fra de forfalden blade.....og de skal nydes :0)

  -----

  Lene......ja mildt i november....koldt i dec. og jan. for derefter at få det mildt igen i feb..........det hepper jeg på ;0)

  -----

  Lisbeth...ja vi må se at nå at komme derud inden mørkest falder på :0)

  ------

  Godmorgen Uglemor og hjertlig velkommen her i haven. Stokroser er fantastiske og de der sår sig selv er oftes de kraftigste og smukkeste.

  Hvis jeg var dig så ville jeg så stokroserne allerede nu (allerhelst i sept :0) helst direkte på voksestedet eller i nogle forholdsvis dybe potter da de lige som valmuer og mælkebøtter får pælerod der stikker dybt. Frøene vil så begynde at spire efter noget tid.......men fortvivl ikke hvis de ikke lige kommer med det samme.......de skal nok komme.

  Du må ikke forvente blomstring det første år......det kan dog forekomme - først i stokrosens anden vækst sæson er den klar med de silkepapirs tynde blomster :0)

  Held og lykke med såningen :0)

  -----

  Giga ....Tak ;0)

  -----

  Lisbeth....ja mørket kommer tidligt......og i eftermiddag når jeg desværre ikke ;0)

  -----

  Anna.....oj oj.....det lyder ellers spændende med en tur til NY......det er en af mine mange storbydrømme :0) Håber snefaldet er taget af når det bliver tid ;0)

  -----

  Anne Mette......ja og den nynner jeg så også nu ;0)

  ------

  Birgitte......ja det er ikke til at lade være vel ;0)

  -----

  Anna.....ja det milde vejr og ingen regn, ingen blæst det er virkelig værd at sætte pris på her i november ;0)

  -----

  Ina......Tak :0) Frosten har også været her.....men åbenbart ikke så hård......for bøgeskoven står allersmukkest lige nu.....og det må den somend gerne blive ved med lidt endnu ;0)

  -----

  Hanne....ja heldigvis har hver årstid nogle glæder at dele ud af ;0)

  -----

  Ulla.....ja roserne bliver også lystigt ved her......jeg går og venter på at min Gertrude Jerkyll måske når at springe ud IGEN ;0)

  SvarSlet
 17. Marlene .....godmorgen......ja de er fantastiske......faktisk har jeg kastet min kærlighed på én af dine - jeg satser på du har den i sortimentet til foråret.........noget med million et eller andet.....kan ikke lige huske det.....men har noteret det ned........og næste år kommer jeg altså selv - på spejderære ;0)

  -----

  Helle......ja heldigvis.....det er med at kunne se glæden i de små ting ;O)

  SvarSlet
 18. Smukke efterårsbilleder.
  Helt utroligt at Stjerneskærm og Stokroser blomstrer endnu.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 19. tjaaa. smukt er det ihvertfald ;)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...