Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 19. november 2011

Solstriberne.........


..............er en illusion - de er i hvertfald ikke fra i dag, ej heller i går eller i forgårs eller...........men dog fra en dejlig dag her i november.

Jeg falder i bøn sammen med Anne Mette og tror jeg som Lisbeth vil ud at samle mos og kogler bare lige for at have et lille lager af naturens guld i den kommende tid......og måske hvis jeg er heldig så kommer der en lille stråle og kaster smil på vejen......og hvis ikke, ja så bliver det en dejlig dag alligevel :0)

11 kommentarer:

 1. Det at du har bestemt dig for, at det skal være en dejlig dag, så er jeg helt sikker på, at det bliver en dejlig dag :-)

  Og mos og kogler kan vi jo slet ikke undvære i den kommende tid. Rigtig god tur :-)

  Du kan tro, at jeg giver lyd, når tulipanerne blomstrer i Viborg - det kunne nemlig være så hyggeligt :-) Sidder lige nu og drikker en kop te brygget på butik Remmes egen grønne teblanding - mums den smager dejlig af forår (= hyldeblomst). En hyggelig butik svigerforældrene kørte forbi, da de skulle finde en gave og jeg var heldigvis 'tlifældigvis' med :-)

  SvarSlet
 2. Dejlige stiber med sol, du har fanget i din smukke opstilling.
  Du har ret Dorthe - det bliver en dejlig dag - solstriber eller ej :o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 3. Det bliver en dejlig dag, med eller uden solstriber. Heldigvis har vi solstriberne i "gemmerne". Ja, man burde nok ud og samle mos og kogler - kogler samlede jeg godt nok i stor stil på min skovtur først på måneden, men andre ting til snarlige dekorationer mangler endnu. Rigtig god lørdag derude i skoven:)

  kh Ulla

  SvarSlet
 4. Ja det er med at beslutte sig til at det skal være en dejlig dag sol eller ej :)
  Lyder skønt med en tur i skoven og samle ting og sager..
  Jeg går jo ikke så meget og langt lige for tiden men heldigvis har børnene taget ved lære de sidste par år vi har været afsted og har selv samlet en del ind så det er jo dejligt når vi næste weekend går i juledekorationsværkstedet..
  God weekend herfra..
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 5. Ja, det er en dejlig dag, så det gjorde du godt :-)
  Jeg var lige ude og lukke kaniner ud. Og det var lige før at solen kiggede igennem, så før jeg fik set mig om, havde jeg været derude i en time. Kun i joggingbukser og en fleece :-) Det er så skønt når det ikke blæser.
  Og jeg fik lige plantet et par fingerbøl i et hul jeg fandt, og vandet lidt stedsegrønne. Det føles virkelig overskudsagtigt på den måde :-)
  Fortsat god dag til dig. Jeg vil igang med lidt frø- og andet rod-sortering.

  SvarSlet
 6. Ja men vi har faktiskt haft en del soldagar i november, jätteskönt! Men nu känns det OK att vara inne och pyssla lite, jag har börjat med lite lammöronsaker idag!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 7. Du er hjertelig velkommen, sødeste Dorthe, jo flere, jo bedre. Jeg håber du fik dig en dejlig tur i skoven, måske en enkelt stråle? Fra solen vel og mærke. Og fik tanket lidt energi...

  Solen kyssede godmorgen her, 5 minutter og forsvandt så bag en sky igen. Men lidt er bedre end ingenting, dagen har været mild og budt på et par andre gode oplevelser her. 'Burde' blev kastet væk, for en gangs skyld. Dejligt.

  Jeg har sat kryds ved onsdag. Der lover de sol her og præcis onsdag kan jeg planlægge min dag, så der er plads til lidt 'nydning'. Håbet er lysegrønt.....

  kh Anne Mette

  SvarSlet
 8. Har der været solskin i dag? Ej, det så jeg slet ikke, jeg har brugt dagen på at læse. Jeg savner solskin!

  SvarSlet
 9. Så söta de små trådkorgarna!
  Vi har haft sol idag :-)härligt!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 10. Smukke solsinsstriber du sender ud i cyperspace, - tak for dem :o)

  SvarSlet
 11. Susanne.....det var en dejlig dag -den forsvandt bare ALT for hurtigt :0)

  .....lyder som en rigtig god afstikker til Hjarbæk....det er svært ikke at lade sig friste dernede - og teen den er sikkert god - jeg glæder mig til tulipantiden ;0)

  -----

  Helle.....tak....ja den blev god uanset ;0)
  -----

  Ulla....tak skal du have - det var en dejlig dag selv om skovtur nok er et stort ord - det blev kun til at par hurtige stop :0)

  -----

  Karina.....super med en hjælpende barnehånd når nu dekorations tiden nærmere sig lidt for hurtigt ;0)

  -----

  Hanne......ja den tykke vinterjakke er der ikke behov for så længe vinden er så blid som den er lige i tiden - men solen sprang desværre min have over i denne ombæring ;0)

  -----

  Katarina.....solen har desværre været en sjælden gæst her hos mig i november.....men mildt og tørvejr - og så skal man jo passe på med at klage for det er nu ikke så ringe at komme igennem noveber uden regntøj ;0)

  -----

  Anne Mette ;0) Desværre bønnerne hjalp ikke her, men dog blev dagen ganske velsignet alligevel......og fuld af energi er jeg - men nu er det desværre mørkt og ikke til at se en hujende hattefis for sig derude ;0)

  -----

  Hans....velkommen i haven min - desværre jeg må skuffe - heller ingen sol her ;0)

  -----

  Tak Helena....ja de er super søde og købt for en slik ;0)

  -----

  Jette......syntes vi havde behov for sol idag ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...