Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 12. november 2011

Lørdag på godt og ondt......


Øverst ser I espalieet med New dawn der fortsætte sit pragtfulde sartrosa blomsterflor. Det er fristende at klippe et par stykker af til vasen.....dog er jeg bange for at de store temperatur svingninger fra ude til inde vil få rosen til at klaske sammen i vasen.........så er det bedre at den spreder glæder ude i haven.

Herunder ser I Gertrude Jerkyle og Piilu der indgår et smukt og falmede makkerskab. Nette spurgte i et tidligere indlæg om de to smukke pinke skønheder mon stod i nærheden af hinanden - og som det ses så står de på hver deres side af en lille pikstenssti ind til min morgensolsterrasse.

Solen har været gavmild i dag og solopgangen var fantastisk smuk............så meget lagde jeg da mærke til første gang jeg var nede og ryste glasset med kodimagnyler i morges - julefrokost sæsonen er gået i gang og en meget munter aften i venners lag med eksotiske drinks og dans næsten til den lyse morgen har sat sit præg på dagen :0)

Da jeg endelig fik rystet sofaen af ryggen trængte jeg uhyggelig meget til frisk luft og det kunne haven heldigvis byde på i store mængder da luften var kølig men utrolig stille. Så jeg fik nusset lidt derude uden egentlig at bedrive noget særligt........dog fik jeg gjort mig nogle tanker om hvad filen jeg skal gøre ved gårsdagens røver køb:

Løg i svimlende mængder for 50 kr kassen + de løse poser med "Mount tacoma" og "Angelique" til en tier for en pose med 25 løg.

I morgen skal der graves :() )
11 kommentarer:

 1. Det var da en dejlig off-dag, hvor du alligevel kom ud og nusse. Det ser så hyggeligt ud med lys på løgpakkerne:)

  SvarSlet
 2. Heldigvis fik du da også taget nogle smukke billeder. Dejligt med løgkøb så må du lægge tømmermændene bag dig, så du kan få plantet i morgen ;o)
  Jeg lagde mærke til du skriver luften var kølig men stille. Ikke her hos os, da blæste det som sædvanlig næsten ½ pelikan. Men godt for dit hoved, at det var stille hos jer.

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder og hyggelig med en driver dag. Sådan en dag vil jeg tage i morgen :-)

  SvarSlet
 4. Løgfest og indkøb, også hos dig... Når man ser rundt på bloggene her i aften, så har rigtig mange af jer været i Bilka og købe billigt ind :) Det er vel nok skønt, det bliver et farveflor til foråret.

  Ja, luften var god derude i dag - sikkert venter en dejlig dag i morgen uden sofa på ryggen.

  SvarSlet
 5. Det var godt at du slap af med den sofa til sidst, så du fik nydt dagen alligevel :-)
  Her var det også vindstille, så kulden var til at holde ud.
  Det bliver da et helt fantastisk Bilka-løg-flor hér på bloggene til foråret :-D
  Jeg ender nok også med at smutte i Bilka en af dagene, men jeg håber næsten at de har udsolgt :-D

  SvarSlet
 6. Skønne novemberbilleder. Dejligt med tid og godt vejr til at hygge lidt rundt ude i haven :-))

  SvarSlet
 7. Rigtig god søndag og god fornøjelse med løg-sætteriet. Jeg tror muligvis også, at jeg må i Bilka. Det er da uhyre billigt!

  SvarSlet
 8. Ja det var absolut fristende.....selv om de fleste løg i blandingen er nogle jeg har i forvejen........meeeeeen man kan vel aldrig få for mange ;0)

  Tror I skal skynde jer da der ikke var mange tilbage af kasserne ;0)

  SvarSlet
 9. Gode efterårsbilleder.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 10. *SMILER* Du er altid velkommen ;0)

  SvarSlet
 11. Dejligt med tulipanerne - hvor fandt du dem henne? Måske jeg også skulle få købt nogle :-)

  Smukke billeder fra din have.

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...