Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 4. november 2011

Fredags Ballerina
Alt imens buske og træer i hurtigt tempo smider bladene i disse dage,  ja så vælger denne fantastisk smukke storkenæb at starte en ekstra blomstring. Geranium cinereum "Ballerina" er uden sammenligning den smukkeste jeg har - den gør ikke meget væsen ud af sig da den ikke bliver særlig stor og prangende - men de små tuer med lilla årede blomster er underskønne i min optik.

Jeg købte en enkelt for et par år siden og valgte så for to år siden at dele den så jeg nu er den heldige ejer af flere planter. Den er langsomt voksende i modsætning til mange andre storkenæb...men helt klart værd at vente på.Ønsker jer alle en glad FredagPSSST: dette bed var sidste år børnenes køkkenhave. I år er det ikke rigtig blevet til noget, så nu hersker anerkiet her. Jeg har plantet lidt tilfældigt her.....I ved det jeg ikke havde plads til andre steder. Tror jeg må gøre noget ved det i løbet af week-enden........bare lidt - sådan at det bliver til at holde ud at se på igen.


 

13 kommentarer:

 1. Nåh.. hvor er hun sød :) Det ser ud til at løvet er lidt mere støvgrønt end hos mange andre geranier - et klart fortrin også, synes jeg.

  Kan godt forstå du er glad for Ballerina.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 2. En lille yndighed din ballerian :-)
  Og hvor er din syriske rose i sidste indlæg fantastisk - kan godt forstå folk stopper op :-)
  Jeg glæder mig sådan til at mine to små nye, forhåbentlig også vokser sig store og smukke med tiden.
  God weekend - og god arbejdslyst!
  Knus Signe

  SvarSlet
 3. Zapisałam sobie nazwę tego kwiatka , żeby się o niego postarać. Mam nadzieję, że u nas też będzie rósł i będzie taki śliczny. Pozdrawiam

  SvarSlet
 4. Å hvor er hun yndig den lille storkenæb. Rigtig god fredag til dig.

  SvarSlet
 5. Jättesöt! Och även fröställningen är ju dekorativ!
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 6. Din lille "Balerina" er skøn. Jeg er elsker dem :-) Har selv en del, alle nogen jeg har lavet ved at dele en plante.
  Jeg lånte to planter med hjem fra arbejde engang. Brugte en time på at dele og potte dem op til 100 små nye planter. Tog dem jeg skulle bruge, resten kom tilbage på arbejde igen.
  Økonomisk gevinst for begge parter :-)

  SvarSlet
 7. Smuk ballerina. Sikke dog fin den er, når kronbladene er faldet, wow...Det skal man jo også huske at nyde, de er jo mange gange så fine....

  Og jeg er også vild med din hibiscus - jeg har en bette en, glæder mig til at den bliver lidt større.

  SvarSlet
 8. Hej Dorthe
  Ballerina er også min yndlingsgeranium. Desværre har det lykkedes mig at slå et par stykker ihjel. Til min store glæde opdagede jeg i sommer, at jeg har en endnu.
  Jeg tror det er en god idé at kigge på det der bed i weekenden :-)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 9. Hey, nu fik jeg ikke lige læst kommentarerne til din indlæg, me

  1) Hvor er din balarina vindunerlig - altså ikke bare vidunderlig, men fuldstændig overdøvende lækker!
  2) HVad filen er det for en laber dule, du har vist sammen med den?

  Knus fra

  Marianne
  Den Hlebredende Have

  SvarSlet
 10. Så gudomligt vacker den är Ballerinan!! Så vacker också som utblommad. Som en extra bonus. Förstår att du är glad över att ha den i din trädgård. Jag har alldeles för få nävor. Måste skaffa fler nästa år. Ska definitivt skriva upp Ballerina på listan.

  Ha en underbar helg!!
  Kram
  Charlotte

  SvarSlet
 11. *smiler* ja den er smuk......


  ....den labre dule ved siden af er frøstanden når kronbladene er smidt ;0)

  SvarSlet
 12. Hvor er de yndige dine ballerinaer... det samme tænkte jeg i foråret da jeg på planteskolen købte 2 dyre eksemplarer. Desværre ser det ud til de er overgået til de evige geraniummarker (RIP) i løbet af sommeren, så jeg er nok lidt forsigtig med nye investeringer der!
  Men så nyder jeg bare dine fotos istedet... ;o)
  Ha' en dejlig havedag :o)

  SvarSlet
 13. ....det går mig ondt søde Jette - og billig er den jo ikke... men syntes nu skulle give den en chance til......den er simpelthen så smuk ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...